Вече бившият помощник треньор на Септември (София)Валери Божинов ще започне

...
Вече бившият помощник треньор на Септември (София)Валери Божинов ще започне
Коментари Харесай

Божинов: Ще се запиша в Италия на курс за спортен директор, смятам да изкарам и А лиценз за треньор

Вече някогашният асистент треньор на Септември (София)Валери Божинов ще стартира образование за работа отвън футболния терен. Дни, откакто си потегли от столичния отбор от взаимност към Славко Матич Божинов разкри, че ще се запише на курсове в Италия за състезателен шеф, а по-късно и за треньор.
 Валери Божинов: Както вие казахте, напуснах Септември, тъй като към този момент сме октомври Валери Божинов: Както вие казахте, напуснах Септември, тъй като към този момент сме октомври
" Ще видя какво следва оттук насетне. Не съм мислел дали ще продължа да играя, ще върша ли бенефис и по този начин нататък. Ще се запиша в Италия на курс за състезателен шеф. Смятам да изкарам и " А " лиценз за треньор. Стъпка по стъпка не преставам да се построявам като човек и персона ", съобщи българският футболист пред " Арена спорт ".

Валери разкри и тайната за това по какъв начин се е досетил, че България ще попадне в една група със Сърбия в квалификациите за Евро 2024, а по-късно разяснява и възможностите на тима ни за класиране на форума, както и работата на селекционера Младен Кръстаич.

" Как се сетих за Сърбия ли? Всичко е разсъдък. Силно поисквам на всички момчета и на Младен Кръстаич да се класират на Европейското състезание. България има потребност да се класира, тъй като към този момент 20 години не сме играли на огромен конгрес. Виждате, че сърбите в България виреят. Славко Матич също съумя в Септември. Те не се опасяват от нищо. Идват и ти демонстрират верния път. Надявам се Младен Кръстаич да продължи да дава път на младите ", съобщи Божинов.

Бившият български национал приказва и по тази причина какво не е съумяло да реализира неговото потомство с екипа на " лъвовете ".

" Поколението от Съединени американски щати 94 съобщи щафетата на Бербатов, Стилян, Мартин, може би и на мен. Жалко, че не успяхме да се класираме най-малко на едно международно. Бяхме длъжни да го създадем ", показа Божинов.

Накрая Валери Божинов предвижда и какво ще се случи до края на сезон в родната efbet Лига.

" Надявам се Левски да спре хегемонията на Лудогорец. На правия път са. Според мен Лудогорец ще има огромна конкуренция. Да не забравяме и ЦСКА, и ЦСКА 1948, и Локомотив Пд. Това са 4-5 тима, които са доста изравнени. Надявам се в края на сезона да имаме нов първенец ", приключи Божинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР