Вчера стана ясно, че още от миналата година за фалшифициране

...
Вчера стана ясно, че още от миналата година за фалшифициране
Коментари Харесай

Лена Бориславова дава бъдещия си депутатски имунитет, ако той стане пречка за разследване

Вчера стана ясно, че още от предходната година за подправяне на подписи, в който е намесена и Бориславова. Той е подаден от Атанас Русев - ръководител на Управителния съвет на Сдружение " Да запазим Корал ", който съобщи, че фалшифицирани документи с електронния автограф на Бориславова са били употребявани, с цел да може Кирил Петков да бъде отписан от Управителният съвет на Сдружението и по този начин да поеме министерския пост в служебния кабинет през 2021 г. 

След изказването на прокуратурата и изявлението на Русев, Лена Бориславова реагира с пост в обществената мрежа: 

" През последните дни името ми стана мотив за поредна политическа офанзива в навечерието на предварителни парламентарни избори. Бях упрекната в осъществяването на документно закононарушение ", разгласи тя и благодари на всички свои близки и съидейници за поддръжката.

По думите й е " прелестно ", че прокуратурата ще работи по този проблем. " Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане очевидна в правосъдната зала ", разяснява юристката и говорителка на кабинета " Петков ".

" Отсега декларирам, че ще се откажа от своя имунитет сега, в който бъде спънка за следствие. Никой не е над закона ", добави тя, макар че съгласно последните информации.

" Уважавам проверяващата публицистика и сдруженията с дела - единствено е тъжно, когато всичко е с предизборни цели. Корал към този момент е предпазен със закон! Поздравления за Антикорупционния фонд, които през вчерашния ден разгласиха информация за най-дълбоко защитаваната и обществено отричана загадка - че. 

Такъв е бил и през 2022, откакто против него е имало следствие. За да може никой да не е над закона, даже в неуместни случаи като този на Нотариуса, има още доста работа да се прави. А какъв брой мощни ще сме, с цел да я свършим, ще зависи от изборните резултати ", разяснява и другата настояща тематика Лена Бориславова във Facebook.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР