Вбесен самостоятелно зает дърводелец се пита защо плаща £3500 годишно

...
Вбесен самостоятелно зает дърводелец се пита защо плаща £3500 годишно
Коментари Харесай

Дърводелец димя над 100-метрова локва, което означава, че не може да обърне алеята си

Вбесен независимо ангажиран дърводелец се пита за какво заплаща £3500 годишно общински налог - само че не може да завие напряко от вкъщи си заради „ кошмарна “ 100-метрова локва.

Анди Тебът споделя, че дълбоката локва, която е била непрекъсната характерност четири следващи зими, в този момент е толкоз дълбока, че е мъчно да караш кола по нея път до дома му. На 59-годишния мъж му е писнало и приканва локалния съвет да сложи верния дренаж, с цел да се отърве от гигантската локва в Халинг, Кент.

Г-н Тебът, който самичък построи дома си върху Pilgrims Road в края на 90-те години на предишния век, споделя, че в този момент казусът е толкоз сериозен, че даже се тормози да кара микробуса си там. Задният път към Горен Халинг от дълго време е бил подложен на наводнения заради околния пейзаж от наклонени полета и съществуващата несъответстваща дренажна система.

Всяка зима през последните четири години голямата локва по пътя последователно се изпарява влошено; кафявата му вода постоянно залива колите, които се мъчат да цопам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР