Възстановено е движението на влакове от София до Павел баня

...
Възстановено е движението на влакове от София до Павел баня
Коментари Харесай

Възстановено е движението на влакове от София до Павел баня

Възстановено е придвижването на влакове от София до Павел баня и от през днешния ден те още веднъж стопират на спирката в курортния град. Това оповестяват от пресцентъра на администрацията в Павел баня.

Възстановяването стана допустимо с помощта на ползотворната връзка с министъра на превоза и известията Георги Гвоздейков и националният представител и ръководител на парламентарната група по превоз и известия в Народното събрание Халил Летифов, разяснява кметът Иса Бесоолу, представен от администрацията.

Обезпечено е и предвижването на пасажери от железопътната гара в Павел баня до града и назад. Решението е взето взаимно с шефовете на " Специализираната болница за рехабилитация – Национален комплекс " ЕАД и санаториума " Профилактика, рехабилитация и отдих (ПРО) " ЕАД в лицето надлежно на доктор Йордан Гечев и Христо Чаушев.

На разположение на пасажерите ще бъде обезпечен самостоятелен превоз, който те ще могат независимо да поръчват след позвъняване на телефонен номер, посочен на видно място, както на жп гара " Павел баня ", по този начин и на автогарата в града, в хотелите и санаториумите. Това изобретение се постанова, поради обстоятелството, че няма непрекъснат пътникопоток от гарата до града и назад, допълват от администрацията.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР