Възмутени родители надават вече вой в мрежата, настоявайки да бъдат

...
Възмутени родители надават вече вой в мрежата, настоявайки да бъдат
Коментари Харесай

Преди минути! Мария показа на тийнейджърката Марая урока: Как да се държим като пача!

Възмутени родители надават към този момент писък в мрежата, настоявайки да бъдат неразрешени пошлите и вулгарни фотоси на родните певачки. Особено на Мария, която тези дни надмина себе си.

След като чалгарката намерено съобщи, че насилието на мъжа й Миро Дзвера над нея, не било нищо неприятно, а тя даже харесвала грубостта, шамарите и обидите, последваха куп нейни снимки в мрежата.

На тези снимки Мара Отварачката не е в типичния си жанр, показвайки маркови дрешки, а е разголена и искрено просташко изглеждаща. Днес тя на два пъти се появи полуг@ла - първо се появи по розово долни дрехи в банята, а в този момент, преди минути, се разчекна и от дивана в хола си.

Марчето е наденала диоптрични очила, съчетани още веднъж с предизвикателно долни дрехи и е единствено по черни чорапи върху кльощавите си къси крачета. Гримът, позата и излъчването й са ясни - ела и ме... сещате се. И това нещо се демонстрира в мрежата, пред очите на хиляди възпитаници и подрастващи.

" Да не приказваме, че тази жена има щерка в пубертета. И какъв урок й изнася - " Как да се държим като пача " ли?! Вярно е, че то детето от нея друго не е видяло до момента, само че не желаеме нашите деца да гледат това! Позорно и срамно е всякога да се стремиш единствено към едно - да приличаш на откровена уличница ", беснеят родители в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Мара Отварачката Марая снимки фотоси бельо Миро Дзвера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР