Васил Драганов е блестящ и забавен в Комиците, Столичани в

...
Васил Драганов е блестящ и забавен в Комиците, Столичани в
Коментари Харесай

Васил Драганов: От кебапче на кебапче жена ми си хвана любовник и ме заряза с децата

Васил Драганов е ослепителен и занимателен в „ Комиците ”, „ Столичани допълнително ”, „ Дъ Шоуто ” и Народния спектакъл, само че не актьорските му превъплъщения обсъждаме в сегашното изявление. Темата, по която го разпитваме, е тежкият бракоразвод с жена му Андреа. Екранният Радко Чеканов цели 18 години даваше благо и драго за брачната половинка си, а в този момент тя чака дете от различен. Новият мъж в живота й е неизкласил НАТФИЗ ресторантьор, който Васко дефинира като „ един кебапчия ” – държал квартална бира-скара.

До разрива в семейство Драганови се стигнало в разгара на пандемията. На 5 септември 2021-ва артистът се прибрал от море с децата си Давид и Любов и открил, че житейската му половинка си е изнесла багажа от вкъщи им.

В отговор, Андреа го упрекна в принуждение. В сензационно изявление за „ Уикенд ” Васил Драганов изнася още детайлности за разрушеното му фамилно благополучие.

- Васил, обвинихте някогашната си жена Андреа, че ви е зарязала поради „ един кебапчия ”, само че в изявление по Би Ти Ви тя съобщи, че години наред е търпяла душевен и физически тормоз от вас. Каква е истината?

- Много е гадно случилото се. Всичко ескалира до невиждани мащаби, какви ли не неща приказва Андреа… Не мога да допускам, че е способна да лъже по този начин безсрамно. За страдание, спорът се задълбочава. Бившата ми брачна половинка се пробва да обърне нещата, да се изкара жертва – т.е., видите ли, аз съм упражнявал години наред психическо и физическо принуждение над нея. Това е безспорна клюка. Не, не съм агресор. Аз обичах тази жена, тя е майка на двете ми деца. 18 години сме били образец за положително семейство и за огромна обич. Изпратил съм изказване до няколко медии, в което съм разказал за правосъдните каузи и така нататък При нужда мога да дава и документи, удостоверяващи истинността на написаното от мен.

- Да разбираме ли, че сте сюрпризиран от изказванията на някогашната ви?

 

- И да, и не. Преди година тя още веднъж се опита да ме изкара принудител. Пусна тъжба, след това заведе и дело. Твърдеше, че съм я биел. Бяхме в една градинка с двете деца. Имахме гръмък скандал, само че аз тогава просто се обърнах и избягах, тъй като разбрах, че е пристигнала за да ме предизвика. Шест месеца продължи следствието. Имаше и три правосъдни съвещания. Андреа твърдеше, че съм я блъснал 6 пъти в главата, само че показа пред съда записка от „ Пирогов ”, в която пишеше: „ Общо положително положение, пациентката се оплаква от болежка в корема ”. Съдията хвана сестра й в лъжесвидетелстване, за което заведох дело и против някогашната ми балдъза. Бях безусловно оневинен, откакто бяха прегледани видеокамерите в региона и разпитани децата. Доказа се, че тя просто лъже... Оттогава е тая завист към мен. Сега и изявлението в ефир, че съм принудител. Това е невероятна клюка, която ми построява един безусловно недействителен облик. Не, не съм и в никакъв случай не съм бил принудител. Не желая да разясня думи на психичноболен човек.

- Това, което казвате, е доста съществено...

- Мога да дава документи от психиатър и от съда, че някогашната ми брачна половинка е с тежко ОКР (обсесивно-компулсивно разстройство). Съдът реши, че има душевен проблеми и аморално държание и затова ми даде родителските права.

- Кое е аморалното в държанието й?

 

- Ние се върнахме с децата от морето и нея просто я нямаше у дома – без да предизвести, без да се изясним, без да се обади. Беше заживяла при другия човек, т.е. при любовника си. Означава, че когато е забременяла предходната година, ние не сме били разведени. Съдът я осъди да заплати разноските по делото и да ми заплаща прехрана за двете ни деца.

- Преди да се стигне до раздялата, имали ли сте търкания?

 

- Не, изрично. Буквално съм я носил на ръце. Ние двамата с нея бяхме най-влюбените хора на света. Един на различен си казвахме Аморе и Соле. Истината е, че тя от дребна има това заболяване, което е породено от родителите й - поради страхотния надзор, който татко й като боен е упражнявал над нея. Съжалявам, че ще вляза в елементи, само че би трябвало да изчистя петното, което се хвърли върху мен... Разказвала ми е, че татко й я е карал да стои права по 3 часа с вдигнати ръце. При бременностите и ражданията е отключила ОКР, на което съм очевидец. След забременяване ставаше несъответстваща. След раждане пък беше още по-зле. Дори й бяха забранили да ражда трето дете, само че тя си знае. Да е жива и здрава, детето, което носи - също. Не й искам неприятното, само че съм доста афектиран от всичко, което сътвори.

- След като сте знаел за ОКР-то й, за какво не настояхте да се лекува?

 

- Постоянно съм я водил при психолози и психиатри, пиеше и медикаменти. Имам и документи за това. По време на пандемията й плащах за онлайн срещи с лекари. Беше ужасно, давах доста пари. Взимаше тежки лекарства от сорта на ксанакс. Последните три години се утежниха връзките ни и това беше напълно обикновено, защото съвсем всяка вечер тя пиеше по две бутилки вино. В композиция с медикаментите мога единствено да допускам какво е било в мозъка й. Неведнъж съм й казвал, както и лекарите, че не трябва да пие алкохол с хапчетата. Това размътва мозъка, човек става несъответстващ.

- Кога тъкмо се появи напрежението посред ви?

 

- Андреа се утежни доста по време на пандемията, когато ни ограничиха да излизаме на открито. По 6-7 часа дневно бяха едни молебствия и компулсии, доста зле беше душевен. Бил съм неразделно до нея, гледах децата и учех с тях. Стремях се да бъда опора на фамилията в този доста сложен миг.

- Кога се среща Андреа с новия си мъж, бащата на нероденото й дете?

 

- Иронията е, че в действителност аз ги срещнах. С 10 години е по-възрастен той от нея. Разбрах след това, че до момента в който съм бил на морето с децата, е ходила всяка вечер в кварталното му заведение, където е пиела алкохол, до момента в който оня е въртял кебапчетата. През годините ми е направило усещане, че при нейното заболяване тя се успокояваше, пиейки вино. И, общо взето, от кебапче на кебапче и от чаша на чаша наливно на ниска цена винце господинът стартира да си я смъква. Няма да разясня морала му, че е решил да се занимава със фамилна жена с две деца...

- Не ви ли сподели тя, че има връзки с различен?

 

- Не, даже отидохме на отмора на Езерец с децата и си прекарахме грубо. Направи ми усещане тогава, че е разсеяна и си написа постоянно по телефона, даже я попитах на смешка: „ Да няма някой различен? ”. Категорично отхвърли. Прибра се преди нас от морето, а когато с децата се върнахме на 5 септември 2021-ва, багажът й го нямаше у дома. Беше заживяла при оня. Остави си децата и просто се изнесе. Без да се обади, без да каже и дума! След като разбрах за всичко, й споделих: „ Защо не ми показа, че към този момент нямаш усеща към мен? Супер грозно е това! Нито аз, нито децата го заслужаваме! Изостави ни от прокълнат нарцисизъм и тъй като искаш да започнеш нов живот. В момента ти смъкват звезди, само че трябваше да проявиш малко почитание. Години наред съм гледал теб и децата и в този момент се грижа самичък за тях. ”. А то неистини, то долни клевети и номера, клюки и обиди...

 

- Ако ви беше споделила, че не ви обича към този момент, по какъв начин щяхте да реагирате?

 

- Щеше да ми е доста тежко, несъмнено, само че щях да го приема. Насила красота не става. Щях да преглътна някак и тихомълком да се разведем, да си създадем 50 на 50 правата за децата. Защо беше нужен целият този цирк?!

- Кога разбрахте, че Андреа е бременна?

 

- Преди месец-два, като стана очевидно. Виждам я около децата. Имало е и моменти, в които сме били в положителни връзки – въпреки да ми беше мъчно и да бях наскърбен, одобрих го някак. В един от последните си есемеси ми писа: „ Него обичам, само че това не анулира любовта ми към теб ”. По Коледа се срещнахме във „ Фантастико ”. Веднага й купих подарък - коледно зайче.

 

- През 18-те ви години дружно Андреа имала ли е други забежки?

 

- Не, бяхме извънредно моногамни. Дори психиатърът сподели, че това нейно държание не е обикновено и че тя е отключила към другия мъж тип обсесия, тип фикс идея. Едва ли не оня е някакъв Бог за нея. Купи му лека кола, направи му ремонт на жилището. Разбрах, че в този момент той даже я кара да му тегли заем. Явно добре се възползва от положението й господина.

 

- Откъде брачната половинка ви разполага с толкоз средства?

 

- Баща й преди време продаде един парцел. Даде пари на Андреа и на сестра й.

- Каква прехрана би трябвало да ви заплаща за децата ви Любов и Давид?

 

- Минималната. Можех да упорствам и да взема и по-голяма, само че не желая.

 

- Андреа твърди, че сте крил децата от нея и не можела да ги вижда...

 

- От „ Закрила на детето ” - регион „ Оборище ” направиха отчет от 32 души – разпитвали са родственици, хора в учебното заведение на децата, съседи, другари и познати. Месеци наред ходихме и при детски психолози. Те изготвиха мнения, в които не се предлага майката да живее с Любов и Давид поради своето заболяване. Какво значи да съм крил децата от Андреа? Това са цялостни нелепости на търкалета. Тя можеше да ги вижда в контактен център.

- В контактен център?

 

- Да, съдията дефинира, че поради нейното тежко психическо заболяване тя може да вижда Давид и Любов през две седмици за по един час в контактния център в наличието на обществен служащ и психолог. Съдът й даде най-тежката мярка поради нейното супервлошено психическо положение, за което описаха и децата. Андреа сподели, че желае да вижда децата, когато си изиска. Възпротивих се и заявих, че ще съблюдавам правосъдното предписание. Ние страдахме и бяхме подложени на необикновен душевен тормоз от нейна страна.

 

- Какъв душевен тормоз?

 

- Разполагам с видео и с безспорни доказателства, с които и съдът беше осведомен. Тя напряко ни побъркваше. Говореше несвързани неща. Най-лошото е, че застава пред детето си и стартира да повтаря непрестанно: „ Ти няма да умреш! ” или „ Той ще бъде жив ”. Бяхме безусловно унищожени от нея.

- Как ще поделите имуществото си?

 

- Двата жилището са добити по време на брака ни, до момента в който Андреа беше студентка. Има две висши образования тя и от самото начало съм гледал нея и двете ни деца. Жилищата, както и колата, са изплатени от моите заплати и възнаграждения. Работил съм като изоглавен, с цел да не ни липсва нищо. Андреа, очевидно подтиквана от някого, реши, че желае парцелите и автомобила, само че като видя, че това няма да се случи, започнаха едни номера, обиди, клюки и така нататък Имам две деца, които майката-любовчийка изостави, за бъдещето на които би трябвало да мисля.

 

- Вече публично ли сте разведени?

 

- Към момента към момента не. Три месеца към този момент чакаме съдът да разтрогне брака ни. Стигна се до решение аз да получа родителските права за децата. Доколкото знам, Андреа е бременна в пети или шести месец.

 

- Според Семейния кодекс детето, което носи Андреа, е ваше...

 

- Да, от три месеца я апелирам да си смени и семейството. Отказва. Твърди, че никой не я познавал като Андреева. Обижда ме, клюки ме, че съм бил неприятен и какъв ли не още. Представяте ли си да стартира да ме съди и за прехрана на дете, което е от различен... Нека си смени семейството, да се ожени за оня и да си гледат бебето. Живи и здрави да са!

- Андреа написа във фейсбук, че сте разправял на познати по какъв начин сте я бил видял пияна, изнасилил сте я и бебето й било ваше...

 

- Това е абсурно! Пълна неистина! Нямам думи, с които да се изразя...

 

- Децата по какъв начин одобряват протичащото се сред вас и майка им?

 

- На щерка ни Любов й е доста гадно като чете по какъв начин ме оплюват и ме назовават какъв ли не. Синът ни Давид се държи, мъжага е. Той ми е като залепен. Андреа даже го изнервя, като стартира да му повтаря по няколко пъти да се изкъпе, да си измие ръцете и така нататък Дори и тя да се опита да ми заведе някакво ново дело през септември, Давид става на 10 години и съдът към този момент може да го пита при кого от двамата си родители желае да живее. И двете ни деца са безусловно безапелационни, че никога няма да отидат да при майка си.

- Обичате ли я към момента?

- Толкова години съм я обичал, носил съм я на ръце... Имаме две деца. В момента тя ме прави на две стотинки. Да държа на подобен човек си е напряко мазохизъм. Но все пак ще си изкривя душата, в случай че кажа, че не я обичам. Изневери ми, ще ражда от различен мъж, направи ме на нищо по медиите... Въпреки всичко обаче й прощавам - тя е едно комплицирано и болно създание.

 

- Ако Андреа почука на вратата ви с третото си дете, ще я приемете ли?

- С дете от непознат мъж и след лъжите, обидите и клеветите по мой адрес – не. Ревнив съм, само че в случай че не беше забременяла и не беше изговорила тези измислици за мен, щях да си я прибера още веднъж макар изневярата и безотговорното й държание.

 

- Правил ли й сте подиуми от ревнивост?

- Не. В последните години поради алкохола тя стартира брутално да се оглежда. Имаше заигравка с един от детската градина, с който разбрах, че е излизала и на срещи. Явно си е търсела някаква нова случка. Дразнех се, несъмнено, никак не ми беше прелестно, само че си я обичах.

 

- Вие пиете ли алкохол?

 

- Пия алкохол, не съм трезвеник. Но и в никакъв случай не пресилвам.

 

- Заплашвал ли сте новия мъж до Андреа – „ кебапчията без два лв. ”?

- Не. Да, споделих някои неща за него от яд, че тя не осъзнава, че е употребена. Явно сега е влюбена и не вижда за какъв тъкмо човек става дума, само че ще разбере. Той ми беше другар и го познавам добре. Но по какъв начин да го почитам в този момент? Да прави и да продава кебапчета, в това ненапълно го бива! Знам, че е ходил при юрист и го е попитал какво може да се направи, с цел да ми вземат с Андреа жилищата и колата.

 

- Кога разбрахте, че Андреа харчи пари по новия си?

- Когато ми сподели да й дам автомобила. Отвърнах: „ Как ще ти го дам, та аз с него возя децата ми?! ”. Андреа още веднъж настоя, само че като осъзна, че няма да получи нищо, отвърна: „ Добре тогава, аз ще му купя кола. ”.

- Родителите ви по какъв начин реагират на абсурда?

 

- Моите ме поддържат изцяло, те знаят всичко. Нейните я насъскват против мен, което е необичайно – вместо да се опитат да я вразумят. И приятелят й също я насъсква, той я манипулира ужасно. Това обаче не ме интересува към този момент. От завист, че не съумяха нищо да ми вземат, в този момент се пробват да ме очернят и да ме изкарат някакъв принудител.

 

- Бившият министър на спорта Красен Кралев обаче сподели, че има вяра на Андреа и подкани режисьора Александър Морфов да ви освободи от Народния спектакъл...

 

- Красен Кралев има гербаджийски новинарски уебсайт - ясно е, че ще я отбрани, тя работи за него. Това е повода той да застане на нейна страна, без въобще да познава обстановката и да е наясно с нашите дългогодишни връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР