Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция

...
Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция
Коментари Харесай

Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция „Център“

Васил Божков разгласи, че ще води европейската листа на коалиция " Център ". Пред публицисти в Централната изборна комисия (ЦИК), откакто листите на групировката бяха регистрирани, Божков сподели, че втори след него в евролистата ще бъде Дарин Дросев, който е ръководител на групировката.

Божков добави, че за изборите за народен парламент ще води две листи – в 25 многомандатен изборен регион (МИР) в София и в Пазарджик.

В акцията ще заложим на позитивност. Няма да обещаваме неща, които няма да осъществим. Ще променим системата, съобщи той.

На въпрос по какъв начин ще си партнира ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", в случай че се стигне до съдружно държавно управление в границите на идващия парламент, той отговори: " Ако има съдружно държавно управление, ние няма да си партнираме с тях. Ние ще им пречим да си осъществят незаконните си схеми ".

Имаме желание да произведем съответна рецензия, с която Европа да промени отношението си към България, уточни Дарин Дросев.

По-рано през днешния ден Софийският градски съд пусна от домашния арест предприемача Васил Божков. Съдът се стимулира, че към този момент са минали осем месеца от задържането му. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР