Вашият зодиакален знак навлиза в период на трансформация чрез криза

...
Вашият зодиакален знак навлиза в период на трансформация чрез криза
Коментари Харесай

Вълнение, адреналин и пълно обновяване на живота: Хороскоп за Везни за май 2024 г.

Вашият зодиакален знак навлиза в интервал на промяна посредством рецесия – през целия май натрупването на планети в бранша на смяната ще ви накара да разберете, че връщане обратно няма и животът в действителност в никакъв случай няма да бъде същият. Цялата работа е, че вие ​​сте достигнали същия този цикъл, когато е време да напуснете вашата „ излюпена “ непоклатимост, тъй като структурите на тази основа не са здрави. Струва си да създадете нещо ново, само че преди този момент ще би трябвало да унищожите остарялото. Вероятни са оферти, които разкриват вероятности за професионално развиване. Предстои ви сериозна работа, само че тя ще докара до триумф. Под въздействието на Слънцето в Телец работливите Везни ще стартират дейна активност, която ще се отрази позитивно на кариерата им. Не би трябвало обаче да забравяме и за персоналния живот. Въпреки че сте доста заети, би трябвало да обърнете внимание на фамилията и да посещавате хората по-често. Цветното пълнолуние през май дава чувство за полет, като ви освобождава от всевъзможни отговорности. Везните би трябвало да се грижат за здравето си, тъй като от него зависи качеството на живота. Можете да предприемете курс на профилактично лекуване или да релаксирате измежду природата.

Доброто въодушевление през първите дни на май ще ви обезпечи триумф в кариерата. Благодарение на работата в екип ще бъде допустимо да се изяснят всички неясноти и да се придвижат нещата до дъно. Хороскопът на Везните дава обещание, че новият план ще бъде обещаващ и ще донесе самопризнание в професионалните среди. Трябва да се доверите на мнението на сътрудниците си и да следвате прецизно техните инструкции. Под въздействието на Венера в Телец, която диктува високите стандарти за хубост, описът с недостатъци нараства видимо. За Везните, стремящи се към съвършенство, външният тип е доста значим, по тази причина може да се появи предпочитание за радикална смяна на имиджа. Може би е по-добре да започнете трансформацията на облика с проучване на стилните трендове и посещаване при професионален стилист.

Първата „ сборна “ точка за възобновяване на Везни ще бъде Новолунието на 8 май в Телец и то се случва в спешния бранш по времето, когато вашата Венера е там. Това допуска, че стартирате стадий на смяна, която може да пристигна посредством промени във финансите на вашето семейство. Вероятно ще би трябвало да се справите с проблеми с ипотеки, заеми, делене на имущество или завещание. Юпитер, шефът на пътуването, също ще бъде там в този миг, както и Уран, шефът на щастието. Вероятно ще разберете, че ще би трябвало да положите обилни старания, с цел да оставите предишното зад тила си и да извършите живота си пълностоен във всеки смисъл.

Трябва да разберете, че Венера, като шеф на вашия знак, дефинира освен какво вършиме през месеца, само че и какво е настроението ви. Като се има поради, че до 24 май ще бъде в Телец, вие сте оптимално фокусирани върху материалния свят, макар тежестта на протичащото се към вас, вие сте постоянни, рационални, желаете да имате здрава почва под краката си. Не си губиш мозъка, макар че на моменти адреналинът и чувството за неукротим цикъл от крайности в живота като че ли те превземат.

В средата на месеца финансовото състояние ще се усъвършенства и ще се появят светли вероятности. Благодарение на положителната си известност и поддръжката на авторитетни другари ще можете да получите добре платена работа. Общият хороскоп на Везните за май 2024 година счита, че е невероятно да разхлабите хватката. На ново място ще би трябвало да работите доста по-здраво, само че заплатата ще ви радва. Благодарение на въздействието на Меркурий в Овен вярното решение ще ви пристигна мислено. Освен това дипломатичните Везни ще могат да сортират толкоз точни изрази, че никой няма да се съмнява в разумността на дейностите. Вярно е, че организмът може да устои на натоварванията, за което незабавно ще алармират разнообразни болести. Може би би трябвало да започнете да пиете витамини.

За доста Везни първата половина на май може да е обвързвана с приемане на огромна сума, само че тя ще е нужна за разрешаване на персоналната ви рецесия. Може да е време да напуснете роднините си или да започнете ремонт - нямате илюзии, очевидно сте подготвени да запретнете ръкави и безусловно да „ изгребвате “ руините. Що се отнася до взаимоотношенията, Марс е планетата, която напълно дефинира хода на вашата външна връзка със света. Говорим освен за любовни аспекти, само че и за тези хора, които са част от непрекъснатата ви среда. Именно от 17 до 19 май Марс се свързва с Възела на бъдещето във вашия бранш на съюзи - ще срещнете човек, който може доста да повлияе на вашата орис. Опознаването му ще бъде квантово ускоряване – събитията ще стартират да се развиват по-бързо и в любовта, и в работата. Например, може да ви поканят в нова компания или да има среща с предстоящ сватбен или бизнес сътрудник.

Професионалната сфера ще се развива със същите темпове и през последните дни на май. Въпреки че съперниците ще прибавят динамичност, принуждавайки ви да търсите нови, по-смели решения. Според хороскопа за май Везните имат добър късмет да подобрят качеството на знанията си. Ако се запишете на курсове във вашата област, след завършването им можете да кандидатствате за стаж в чужбина. Благодарение на войнствената сила на Марс в Овен ще можете да се изявите в спорта и да постигнете изключителни резултати. Не е нужно да се притеснявате за участниците в съревнование: мястото в челната тройка е обезпечено. Въпреки това Везните би трябвало да вземат под внимание обстоятелството, че рискът от контузии и натъртвания се усилва. Препоръчително е да избягвате непотребната смелост и ненужния риск.
Ще навлезете в Пълнолунието на 23 май в Стрелец като в напълно нова сила – ще имате повече лекост и равнодушие, защото в този ден Луната ще направи секстил към вашето Слънце. Възможно е някоя жена да ви подаде ръка в най-нужния миг. Например, тя ще ви каже къде е по-добре да отидете да учите или може би даже ще отидете на малко пътешестване и там ще бъдете в по-оптимистично положение душевен.

Пълнолунието в Стрелец настава, когато Юпитер е в последните градуси на Телец, като че ли влакът на вашите проблеми стартира постепенно да напуща платформата на вашата орис. До 24 май ще почувствате облекчение, най-вероятно заради идни проекти за пътешестване или някакво щастливо събитие. За доста Везни Пълнолунието може да донесе среща с близки и приемане на значима информация за живота им.
Най-щастливото събитие за вас ще бъде преходът на Юпитер в знака на Близнаци, който ще се състои на 28 май с аспект на тригон към вашето Слънце - може би най-сетне ще се решите на съществено образование и може да ви бъде препоръчано пътешестване в чужбина. Съгласете се с всевъзможни „ придвижвания “ - това е опция за вас да разширите мирогледа си и да разберете за какво тази сложна пролет изцяло ви „ промени “.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР