ВАШИНГТОН (AP) — Връщането на теглени от коне кесони в

...
ВАШИНГТОН (AP) — Връщането на теглени от коне кесони в
Коментари Харесай

Връщането на теглени от коне кесони в Националното гробище в Арлингтън се отлага поне с месеци

ВАШИНГТОН (AP) — Връщането на теглени от коне кесони в Националното гробище в Арлингтън се отсрочва с месеци и може би повече, съгласно армията сподели в петък, до момента в който се бори да усъвършенства грижите за конете, откакто двама умряха през 2022 година вследствие на неприятна храна и условия на живот.

Близо година откакто армията спря потреблението на сиво и черно коне за погребения, чиновници споделиха, че напредват в закупуването на нови коне, приемането на по-добро съоръжение и подобряването на образованието, оборудванията и местата за присъединяване. Но генерал-майор Тревър Бреденкамп, пълководец на военния окръг на Вашингтон, сподели, че е било доста по-отнемащо време и по-трудно, в сравнение с в началото се очакваше, програмата да стартира още веднъж. И ще отнеме нескончаем интервал от време, с цел да получим задоволително коне, с цел да посрещнем потребностите на погребението.

„ Имаме всички планове да обновим активността. Не мога да ви дам седмица или месец или прогноза, само че това се основава на условията “, сподели Бреден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР