ВАШИНГТОН (АП) — Северна Дакота ще проведе своите президентски събрания

...
ВАШИНГТОН (АП) — Северна Дакота ще проведе своите президентски събрания
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в събранията на Републиканската партия в Северна Дакота

ВАШИНГТОН (АП) — Северна Дакота ще организира своите президентски събрания на Републиканската партия в понеделник, последният късмет за противниците на Доналд Тръмп за номинацията на Републиканската партия да забавят инерцията му в Супер вторник, най-големият ден от първичната акция, когато 15 щата организират надпревари.

Основният конкурент на Тръмп в Северна Дакота още веднъж ще бъде Ники Хейли, която към момента не е постигнала победа в конкуренцията си да вземе за президента демократ Джо Байдън на общите избори през ноември.

Тръмп завоюва всички първоначални избори и събрания през тази година, в които взе участие в гласуването, и някогашният президент има поддръжката на политическата върхушка на щата. Губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм завърши личната си акция за Белия дом през декември и поддържа Тръмп ден преди събранията в Айова през януари.

Кукусите в Северна Дакота действат по-скоро като първоначални избори, ръководени от партията, в сравнение с старите кокуси в жанр Айов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР