ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън, който се отправя към

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън, който се отправя към
Коментари Харесай

Байдън добавя спирка към пътуването си в Северна Каролина, за да посети семействата на загинали служители на реда

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън, който се насочва към Уилмингтън, Северна Каролина в четвъртък, с цел да приказва за стопанската система, се отклонява от Шарлът, с цел да се срещне със фамилиите на чиновници на реда, убити по време на работа - единствено седмица откакто седна с опечалените родственици на две ченгета, убити в северната част на щата Ню Йорк.

Очаква се визитата да се организира с малко фанфари при затворени порти, защото Белият дом има за цел да зачита неприкосновеността на персоналния живот на скърбящите фамилии и да избегне появяването на потребление на скръбта им за политически цели. Срещата се очакваше на летището, вид, който трябваше да бъде минимум данъчен за локалните правоприлагащи органи, към момента разтърсени от смъртните случаи, само че кой ще има пръст в обезпечаването на пътуването на президента.

За следващ път Байдън ще се стреми да бъде съпричастен водач за общественост, която се тресе от насилието с огнестрелно оръжие, като в същото време приканва за по-строги пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР