ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в президентските и щатските първични избори в Пенсилвания

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп ще се изправят пред гласоподавателите във вторник на президентските първоначални избори в Пенсилвания, въведения към общите избори през ноември, когато се чака общността още веднъж да играе решаваща роля в конкуренцията за Белия дом. По-нататък в бюлетината гласоподавателите ще изберат номинирани в спортни първоначални избори за Конгреса, щатския законодателен орган и три щатски офиса.

Байдън завоюва номинацията на демократите, а Тръмп завоюва номинацията на републиканците на 12 март и нито един от тях не е изправен пред съществени съпротива на първичното гласоподаване. Въпреки това и двамата хипотетични претенденти организираха акция в Пенсилвания през последните дни, като се концентрираха повече върху изборите през ноември и един върху различен, в сравнение с върху гласуването във вторник.

Байдън преди малко приключи тридневна акция, която стартира във вторник в родния му град от Скрантън и приключи в четвъртък във Филаделфия н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР