ВАШИНГТОН (AP) — На гласоподавателите в 20-ия конгресен окръг на

...
ВАШИНГТОН (AP) — На гласоподавателите в 20-ия конгресен окръг на
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в специалните избори за 20-ти окръг на Калифорния

ВАШИНГТОН (AP) — На гласоподавателите в 20-ия конгресен окръг на Калифорния може да бъде простено, в случай че отворят бюлетините си за изборите във вторник с възприятие на дежавю.

Откакто републиканският някогашен ръководител на Камарата на представителите Кевин Маккарти разгласи през декември, че ще се отдръпна от мястото си в Сентрал Вали, гласоподавателите към този момент имаха две благоприятни условия да гласоподават за претенденти, които да завършат мандата му и да изпълнят идващия цялостен.

p>

Наскоро гласоподавателите изпратиха републиканците Винс Фонг и Майк Будро на специфичния балотаж на изборите във вторник. Победителят ще остане до края на годината.

Fong и Boudreaux ще се изправят още веднъж през ноември за идващия цялостен мандат, защото те също напреднаха от постоянно плануваните първоначални избори в щата при започване на март. Фонг завоюва най-вече гласове и в двете съревнования. В Калифорния всички претенденти вземат участие в едно и също първично гласоподаване, без значение от партията, а първите двама с най-хубави гласов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР