ВАШИНГТОН (АП) — Джил Байдън похвали в сряда застъпничеството на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Джил Байдън похвали в сряда застъпничеството на
Коментари Харесай

Джил Байдън похвали застъпничеството на съпруга си за военните, докато ранените ветеринари започват годишно колоездене

ВАШИНГТОН (АП) — Джил Байдън похвали в сряда застъпничеството на брачна половинка си за американските военнослужещи, преди да даде червен клаксон, с цел да стартира Ранения боец Ежегодната езда на бойци от моравата на Белия дом на плана.

„ Съпругът ми постоянно споделя, че имаме доста отговорности като нация, само че единствено едно свещено обвързване: да поддържаме вас и вашите фамилии, когато ви изпратим в неволя и когато се върнете “, сподели първата дама за президента Джо Байдън, демократ, който се стреми да бъде избран отново за втори мандат.

„ Като президент и като татко боен, той в никакъв случай не изпуска от взор това си разбиране. И по тази причина той работи неуморно, с цел да подсигурява, че вие ​​и вашите фамилии имате това, от което се нуждаете, с цел да процъфтявате “, сподели тя.

Джил Байдън приказва за стъпките, които президентът е подхванал, с цел да разшири достъпа на ветерани до качествени домашни здравни грижи, да обезпечи компенсации и грижи за ветерани, повредени от отрови, и да предотврати бездомността и самичък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР