ВАШИНГТОН (AP) — Агенцията за опазване на околната среда ще

...
ВАШИНГТОН (AP) — Агенцията за опазване на околната среда ще
Коментари Харесай

Организираната от Белия дом среща на върха по изкуствата проучва как да се включат изкуствата и хуманитарните науки в решаването на проблеми

ВАШИНГТОН (AP) — Агенцията за запазване на околната среда ще назначи художници на скъпи водни басейни в Съединените щати според нова стратегия, оповестена във вторник на спонсорирана от Белия дом конференция за изследване на способи за потребление на изкуствата и филантропичните науки като различен инструмент за решение на проблеми.

Лидери от държавното управление, изкуствата, университетските среди и филантропията се събраха във Вашингтон за „ Изцеление, превъзмогване, Процъфтяване: Среща на върха за изкуствата и културата в нашите общности. “ Панелните полемики бяха съсредоточени върху обръщането към изкуствата и филантропичните науки за решение на провокации, от възстановяване на здравето до превъзмогване на разликите.

Националният фонд за изкуствата и Съветът за вътрешна политика на Белия дом бяха домакини на еднодневната конференция, която беше артикул на изпълнителна заповед от септември 2022 година на президента Джо Байдън.

Нийра Танден, която поучава президента демократ по въпросит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР