ВАШИНГТОН — Хънтър Байдън настоя да знае самоличността на купувачите

...
ВАШИНГТОН — Хънтър Байдън настоя да знае самоличността на купувачите
Коментари Харесай

Търговецът на произведения на изкуството Джордж Бергес описа подробно условията на сделките на Хънтър Байдън с комисиите на Камарата на представителите

ВАШИНГТОН — Хънтър Байдън настоя да знае самоличността на купувачите на творбите му, когато стартира да продава творбите си, „ необикновена “ инструкция това по-късно беше оттеглено, сподели шефът на неговата изложба пред проверяващите от Къщата, съгласно дубликат от изявлението, прегледано от NBC News.

Хънтър Байдън беше единственият художник, представляван от Джордж Бержес, който направи това искане, Бержес даде показания пред надзорните и правосъдните комисии на Камарата на представителите, преди клаузата да бъде анулирана през септември 2021 година след месеци на публичен надзор. Неговото удостоверение пристигна като част от следствието на републиканците в Камарата на представителите на президента Джо Байдън.

Бергес сподели, че в никакъв случай не е имало диалози с неговите купувачи за политически услуги от президента или Белия дом.

Графикът за промяната повдига въпроси по отношение на изказванията на Белия дом на Байдън по отношение на етичните защитни ограничения към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР