Варшавската полиция разпространи куриозен случай от работата си и снимка

...
Варшавската полиция разпространи куриозен случай от работата си и снимка
Коментари Харесай

Поляк се престори на манекен в мола, за да го обере

Варшавската полиция популяризира чудноват случай от работата си и фотография по какъв начин мъж с часове стои неподвижно на витрина в мол, преструвайки се на манекен до затварянето на комерсиалния обект. След като вратите били заключени 22-годишният мъж се разходил из магазините, спрял се на бижутерския щанд и отмъкнал част от скъпоценностите.

В последна сметка причинителят бил видян от чиновниците по сигурността.

Той е упрекнат и в други две престъпления. В единия от случаите мъжът вечерял до късно в ресторант в различен търговски център, изчакал обекта да затвори и се промъкнал под отчасти затворените щори в магазин за облекла. Там сменил облеклото си. После се върнал в ресторанта за наново хранене. 

При третото посягане арестуваният още веднъж останал в търговски обект до края на работното време, след което взел пари от няколко каси и се опитал да открадне други движимости.

Полицията е разгласила фотоси от ареста на обвинения. Мъжът е арестуван под стража за 3 месеца, оповестиха от прокуратурата във Варшава. Повдигнати са му обвинения за кражба с щурм. Ако бъде приет за отговорен, го грозят до 10 години затвор, съобщи BBC, представен от Нова тв.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР