Варненската двойка Борис Милев и Анастасия Дарчук се класираха на

...
Варненската двойка Борис Милев и Анастасия Дарчук се класираха на
Коментари Харесай

Варненска двойка с огромен успех на световното първенство по спортни танци

Варненската двойка Борис Милев и Анастасия Дарчук се класираха на 1/8 край на международното състезание по спортни танци
Треньорите и дейни състезатели на танцов състезателен клуб “Черно Море ” Варна – Борис Милев и Анастасия Дарчук се класираха на 1/8 финалите на международното състезание по спортни танци в Пфорцхайм, Германия, което се организира тази събота. Те заеха 42-ро място измежду най-хубавите в света, оставяйки зад себе си представители на Съединени американски щати, Канада, Япония, Бразилия и други европейски страни.

По настоящем Борис и Анастасия са първата двойка на България в международната класация, а на провелото се преди два месеца европейско състезание се подредиха на 37-мо място.

“Това е огромен триумф за България, защото за първи път в историята имаме две двойки на 1/8 финалите (топ 48). Световното и европейското състезание са Шампионската лига на спортните танци, защото там вземат участие първите две двойки на всяка страна. Продължаваме напред с нашата подготовка и в бъдеще да донесем още триумфи за България и българските спортни танци ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР