Въпреки че в този сайт много се забавляваме на всякакви

...
Въпреки че в този сайт много се забавляваме на всякакви
Коментари Харесай

Наистина ли няма снимки на Нийл Армстронг на Луната?

Въпреки че в този уебсайт доста се забавляваме на всевъзможни безумни тайните теории, от време на време се появяват въпроси, които единствено звучат подмолно, само че идват от напълно рационални хора. Един от тях е за какво има толкоз малко фотоси на Нийл Армстронг на Луната?

Има хора, които са уверени, че няма никакви фотоси на Армстронг на Луната. Това обаче не е по този начин – има си фрагменти на индивида, както и голям брой видеоматериали.

Вярно е обаче, че има доста малко негови фотоси върху Луната. Всъщност торбите с отпадък, които екипажът оставя горе, попадат на повече фотоси, в сравнение с Нийл Армстронг.

Все отново има няколко фрагмента, само че на един от тях той е отразен във визьора на Бъз Олдрин, а на различен е в тил.

Армстронг, отразен във визьора на Олдрин.
Снимка: НАСА

Не най-хубавият му ъгъл.
Снимка: НАСА

Има и още – само че те са снимани от кино камери на борда на Лунния модул. На една той издига знамето на Съединени американски щати дружно с Бъз Олдрин, а на друга се вижда лицето му.

Лицето на Нийл Армстронг през камерата на лунния модул.
Снимка: НАСА/Андрю Чайкин

Причината за неналичието на фотоси е много елементарна – Армстронг е този, който държи камерата през по-голямата част от мисията… В резултат на това има доста повече фотоси на Бъз.

Всеки случай, по-късно и двамата споделят, че въобще не са се фокусирали върху това кой е включен в фотосите, а са се съсредоточили върху настоящите им каузи.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР