Въпреки че е общоизвестно в цяла Азия, много американски готвачи

...
Въпреки че е общоизвестно в цяла Азия, много американски готвачи
Коментари Харесай

Не хвърляйте допълнително ориз! Използвайте го в този пържен ориз със скариди с къри

Въпреки че е общоизвестно в цяла Азия, доста американски готвачи може да не знаят, че ключът към съвършения пържен ориз е потреблението на авансово сварен и охладен ориз. Прясно свареният ориз може да докара до влажно, лепкаво ядене, само че охлаждането му трансформира нишестетата му, давайки леки, обособени зърна.

Ето за какво постоянно готвим в допълнение ориз и охлаждаме или даже замразяваме остатъка, с цел да имаме основа, подготвена за бързо, само че самоуверено овкусено ястие през седмицата.

Помага, че пърженият ориз е празен лист, който приема безкрайни вариации, поглъщайки необятен набор от усети, които могат да трансфорат типичната храна за у дома във вълнуваща хранене. В тази версия от книгата ни „ Гответе каквото имате “, която се основава на телбод за килера, с цел да сглобите лесни ястия за делнични вечери, оризът идва отрупан с пухкави, солени скариди.

Късчета ананас обезпечават прояви на наслада, а чилито халапеньо придава топлота, прелестен контрастност със солените скариди. Няколко чаени лъжичк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР