В затвора попаднал на хора и станал човек. Този Вапцаровски

...
В затвора попаднал на хора и станал човек. Този Вапцаровски
Коментари Харесай

На какви хора е попаднал в затвора Андре Токев? Вижте какво ...

" В пандиза попаднал на хора и станал човек ". Този Вапцаровски стих може да се отнася и за хванатия в издънка мастършеф Андре Токев.

Преди няколко седмици той бе освободен от затворническото общежитие. Готвачът обаче не побърза да се завърне на работа в ресторанта си. Той избра отмора на морето и евентуално си е правил равносметка ни изживяното възмездие. В момента отдъхва на морето, само че умишлено не прецизира къде тъкмо.

" От 1 септември се връщам на работа. Обмислям някои нови неща, които ще показва в ресторанта си. Залагаме на ново меню. В момента прецизираме детайлите с екипа си ", признава пред изданието топ готвачът.

През ноември, предходната година Андре Токев беше арестуван в София, до момента в който кара автомобила си по джанти, като тестът му сподели близо 2 промила алкохол. Известният готвач не пледира за непорочност. Той незабавно призна виновността си и по този начин редуцира досъдебното произвеждане, като подписа съглашение с държавното обвиняване и по този метод понижи с една трета присъдата си.

     
Към действителната му присъда от 7 месеца затвор бяха добавени и още 3 месеца поради предходна условна присъда за същото нарушение. Така Андре Токев прекара към 8 месеца в затворническото общежитие в Казичене и бе освободен предварително за положително държание, както и за това, че е работил зад решетките, припомня столичен седмичник. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР