В Твърдица грейнаха светлините на коледната елха, но поради лошото

...
В Твърдица грейнаха светлините на коледната елха, но поради лошото
Коментари Харесай

И в Твърдица грейна коледната елха

В Твърдица блестнаха светлините на коледната елха, само че заради неприятното време събитието се състоя във фоайето на Народно читалище „ Св. Св. Кирил и Методий 1914 “. Мястото мъчно събра искащите да бъдат съпричастни в слагане началото на коледните и новогодишни празници.

Кметът на града Мария Гвоздейкова – Златева поздрави всички присъстващи деца, родители и посетители с добре пристигнали в света на коледната магия.

" Тази година ще построим нашето малко коледно градче, което ще заблести с доста светлини. Част от средствата, които ще се съберат по време на базара, ще бъдат отделени за закупуване на медицински ехограф за потребностите на кабинет, който ще се обслужва от доктор Сираков и екип от лекари. Нека сме здрави, да бъдем дружно и дано всеки от нас намира светлината в себе си. Твърдица заслужава да свети “.



Под бурните емоциина децата Дядо Коледа дойде изтощен от дългото пътешестване, и донесе коледната светлина, с цел да грейне елхата в нашият град. А джуджето Алабастър Снежната топка донесе кутията за писма до Дядо Коледа, в която децата да слагат своите писма с стремежи за Коледа.

Децата от ДГ „ Щастливо детство “, ВГ „ Медени звънчета “ и ВГ „ Мечта “ от СУ „ Неофит Рилски “, от музикална школа при НЧ „ Св. Св. Кирил и Методий 1914 “ и Клуб по спортни танци „ Яница “ със своите коледни осъществявания веселиха Дядо Коледа и всички присъстващи, демонстрираха какъв брой са положителни, надарени и заслужават доста дарове.



С назад преброяване под радостните крясъци на децата блестна красивата елха.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР