В Търговския регистър са вписани промени в управителните органи на

...
В Търговския регистър са вписани промени в управителните органи на
Коментари Харесай

Фуат Гювен е избран за председател на Надзорния съвет на Търговска банка Д

В Търговския указател са вписани промени в управителните органи на "Търговска банка Д " АД, оповестиха от кредитната институция. Решението е от 29 декември предходната година, а Фуат Гювен, притежател на 66.70% от капитала на сдружението, е вписан като нов член и ръководител на Надзорния съвет на банката.
Със същото решение госпожа Емел Бардзъ е отписана като член на Надзорния съвет. Тя ще продължи да подкрепя активността на банката като консултант на ръководителя на Надзорния съвет и ще подписва вътрешнобанкови документи в това си качество.
След тези промени настоящият състав на Надзорния съвет на "Търговска банка Д " АД е: Валери Борисов, Фуат Гювен и Бахатдин Гюрбюз. В Управителния съвет пък са: Анна Аспарухова - ръководител и изпълнителен шеф, Мартин Ганчев - изпълнителен шеф, Пламен Дерменджиев, Захари Алипиев и Валентина Борисова.

Анна Аспарухова, ръководител на Управителния съвет на "Търговска банка Д " АД, получи премията "Банкер на годината " на вестник "Банкеръ " за 2017 година. С тях редакцията на вестника отличава тези мениджъри на комерсиалните банки, които през годината със своите професионални и лидерски качества са съдействали за отличните им резултати. Наградите са с 24-годишна традиция, като медията класира най-хубавите мениджъри на банките у нас. Г-жа Аспарухова е отличена за резистентен и ефикасен мениджмънт на "Д Банк ". Отличието на вестник "Банкеръ " е още едно самопризнание за развиването и постигнатите резултати във всички бизнес сегменти от "Търговска банка Д " през 2017 година.

"Търговска банка Д " е една от дребните кредитни институции в банковия бранш. Тя е универсална банка, предлагаща цялостен набор от банкови услуги за компании и жители - корпоративно и капиталово банкиране, дребни и междинни предприятия, услуги за физически лица. Банката е учредена на 12 март 1999 година и има цялостен банков лиценз, публикуван от Българската национална банка. Основавайки се на опита и на познанията си за турския пазар, тя е профилирана при съвещания и поддръжка на комерсиалните интервенции по импорт и експорт сред Турция и България. Чрез свои търговски сдружения Фуат Гювен взе участие в разнообразни стопански браншове - произвеждане на кабели, туризъм, търговия с гориво и други артикули, произвеждане на електрическа сила, както в Турция и България, по този начин и в Русия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР