В светлината на доста събития напоследък (следите новините, нали?) и

...
В светлината на доста събития напоследък (следите новините, нали?) и
Коментари Харесай

Има ли нужда жената от лични пари за „черни дни“?

В светлината на много събития в последно време (следите новините, нали?) и малко повече житейски опит, бих дала отговор: „ Да, да и отново ДА! “. Жената има потребност от свои пари. Няма по-хубаво чувство от това, да си самостоятелна. Няма по-хубаво чувство от това, да си предпазена.

Дядо ми споделяше, че девойките би трябвало да имат пари за билет до у дома, и където и да съм ходила като дребна, на лагер или на екскурзия, той постоянно намираше метод да ми скрие пари в книгата „ за път за у дома “. Като една застраховка, че ще мога да се върна там, където ще съм в сигурност. И след толкоз години, и след към този момент доста дълга връзка, в която се усещам изцяло спокойна, аз постоянно имам пари за „ противоположен билет “. Винаги имам проект Б. Но към този момент не го върша от терзание, че нещо може да ми се случи. Не имам вяра в максимата " бели пари за черни дни ". Напротив!

Аз заделям бели пари за „ по-бели дни “.

Избрала съм да имам вяра в позитивното, не в отрицателното, което ме чака. Имам проекти и се любувам на това, че към този момент мога да им отделя по-дългосрочно внимание. Заделянето на пари всеки месец е значимо и за душeвността ми, тъй като съм доста обезпокоителен по темперамент човек. А това, че на 44 години към този момент съм преодоляла безразборното харчене, задълженията и хаоса и мога да си разреша да икономисвам интелигентно, а не в бурканче, ме кара даже да се усещам малко горда от себе си.

Започнах да се интересувам от на дребни суми ежемесечно като дълготраен анагажимент и към този момент се насочих към водачите на пазара у нас, за което ви описах. са сътрудници на в България и са може би...

...най-смисленият метод да печелите от вложенията си.

Вложенията отиват във съвместен фонд, ръководен от експерти, които влагат големи пари (Schroders оперират с 500 милиарда евро глобално) във всевъзможни активи (от злато през пшеница до високи технологии). В рeзултат доходността на вложението е по-висока от тази при банковите депозити и зависи от типа на определения пестелив проект.

Кaroll имат четири спестовни проекта , разграничени съгласно предстоящата годишна рентабилност: уравновесен вид с предстояща 4-6% годишна рентабилност, уравновесен до високодоходен със 7-10% предстояща рентабилност и два високодоходни разновидността надлежно с 10-12% предстояща годишна рентабилност и 8-12% предстояща годишна рентабилност. Къде влага всеки един от тези фондове,.  

Аз, несъмнено, приближавам по-плахо и към този момент съм се насочила към най-нискорисковия спестовен проект с 4-6% рентабилност . При него парите се влагат в Schroders Global Diversified Growth – съвместен фонд, който влага във всички типове активи (акции, облигации, недвижими парцели, първични материали, кеш). Целта на фонда е да осъществя средногодишна рентабилност, близка до тази на световните пазари на акции (средногодишна рентабилност от 4-6%), само че при по-нисък от пазарния риск. Това към този момент ме устройва изцяло.

Проучете тези възжможности и за себе си, девойки. Заслужава си човек да намерения по какъв начин да събира бели пари за по-бели дни. 

Какви са преимуществата при този тип икономисване?  Първо, когато нещо е дълготрайно, то се употребява от дълготрайни капацитети. Второ, с Karoll таксите са ниски по отношение на аналогични капиталови артикули. Трето, мога да влагам и 100 лв. на месец в артикул от висока класа, което към този момент прави концепцията много по-широкодостъпна. Четвърто, инвестицията в пестелив проект не се полза с налози. Пето, парите са в Люксембург и няма риск някой мафиот да изчезне с тях, т.е. не зависят от ситуацията у нас, а от международния напредък. И шесто: да, мога, в случай че желая, да ги изтегля веднага без наказателни такси. Но не желая, тъй като не е това концепцията. Все отново би трябвало време, с цел да се почувства осезателно резултатът от инвестицията.

Минималната сума за вложение в трите фонда на Schroders е 1000 евро. Но както споделих, със спестовния проект на Karoll може да се влага и с доста по-малки суми, даже със 100 лв.. Разликите по отношение на месечни вноски с депозит . 

Проучете тези благоприятни условия и за себе си, девойки. Заслужава си човек да намерения по какъв начин да събира бели пари за по-бели дни. 

С поддръжката на Karoll Capital Management

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР