В света на смесените бойни изкуства, едно име винаги звучи

...
В света на смесените бойни изкуства, едно име винаги звучи
Коментари Харесай

От водопроводчик до “краля на ринга” - ето как Конър Макгрегър преобърна живота си

В света на смесените бойни изкуства, едно име постоянно звучи на върха - Конър Макгрегър. Той е не просто войник, той е легенда, неговиятуспех превзема сърцата на милиони хора по целия свят. Но зад славата и феноменалната кариера на Макгрегър се крие историята на момче, което не се е родилосъс сребърна лъжица в устата.



Историята наКонър Макгрегър
За Конър, детството не бе интервал на равнодушие и усмивки. Той не е роден вбогато семейство. Като дете, постоянно се е сблъсквал с тормоз и принуждение от по-големи деца, които са му се подигравали.

Нещата стигнали до такава степен, че почнал да носи тежък дъмбел в ученическата си чанта и я държал леко отворена, ако му потрябва оръжие, с цел да се отбрани.

Макгрегър постоянно е бил преследван от група хулигани. Затова той взема решение да се занимава с бойни изкустваи стартира да тренира в боксов клуб.Въпреки страданията и усложненията, той взема решение да трансформира болката си в мотивация.

Семейството му се мести в различен град, където той среща Том Игън, и двамата стартират да упражняват ММА дружно. Тяхната пристрастеност към спорта ги въодушевява да гледат забавени записи на UFC през уикенда, за даусъвършенстват уменията си.Те учат, упражняват и мечтаят, само че от рано, схващат, че не могат да останат деца за цялостен живот.
Водопроводчик
Ето за какво на 17 години Макгрегър стартира да изкарва парите си,като чирак на водопроводчик.

" Това просто не беше за мен. Събуждах се в 5 ч. сутринта и вървях по мрачно, в ледено студено време, до момента в който стигна до автомагистралата и чакахедин човек, който даже не познавах, с цел да ме закара до обекта, където работих 12 часа, а по-късно ме откарваха назад и се прибрах пешком. "

За човек, който прекарва половин ден в поправяне на тоалетни, тренировките постоянно са били въпрос на " в случай че ", а не на " по кое време ", и Макгрегъросъзнава, че до момента в който тренировките не са рутина, а сянка на мечтаната от него действителност, той няма да успее. Именно тогава той взима най-важнотои неразумно решение.
Мечта
На 17 години, Макгрегър взема решение да направи решаващата стъпка. Той се отхвърля от " стабилната " си работа наводопроводчик и взема решение да последва фантазията си.

Така стартират неговите тренировки с Джон Кавана, и неговият живот се променязавинаги. Казват, чене е бил снякакъв специфичен гений, апросто мощен темперамент и голяма религия в себе си. Именно тези качества не престават да го поддържатпрез сложните дни.
Любов
В интернет се популяризират клюки, че Макгрегър е бил скитник, когато е срещнал дамата на фантазиите си Дий Девлин и по какъв начин тя го е прибрала от улицата.Но истина или неистина, със сигурностДий постоянно е била един от най-важните хора, които стоят зад триумфа на иконата на ММА.

С интензивната поддръжка на Дий Девлин, която е майка на неговитедеца, Макгрегър преодолява всички трудности. Тя е тази, която го поддържа, когато той няманищо. Тя е тази, която вярвав него, когато светът се съмнява.

" Приятелката ми работеше доста старателно през годините и ме поддържаше, когато нямах безусловно нищо. Имах единствено една фантазия, която й разказвах. Това, че мога да я освободя от работа, да ѝ дам всичко, което в миналото е желала, и да пътувам по света с нея, ме изпълва с горделивост. Това ме кара да не преставам ", споделя той.
Успех
Финансите му обаче не са единственият проблем. Кариерата му в ММА не започвапо най-хубавия метод. Но след двугодишно неявяване, той най-сетне се завръща на кръга, като го прави по извънреден метод, като печели осем поредни борби.

До 2023г. и той е спечелил повече от 20 значими борби, няколко международни трофеи и многочислени седемцифрени чекове.

Той става,не единствено човек, който може да удари душата на съперника си, само че и ослепителен бизнесмен, който има марките August McGregor и Proper 12 Whiskey и се счита за един от най-високоплатените спортисти в света.

Зад светлината на кръга и славата на купите се крие история на твърдоглавие и битка, скоято Конър Макгрегър ни учи, че всеки може да реализира велики неща, в случай че има религия в себе си и смелостта да поеме пътя към фантазиите си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР