В София, под купола на Академичен цирк Балкански със съдействието

...
В София, под купола на Академичен цирк Балкански със съдействието
Коментари Харесай

Цирковото изкуство среща кулинарията в цирк Балкански

В София, под купола на Академичен цирк Балкански със съдействието на и менюто на Chef Venci, за първи път на родна сцена, цирковото изкуство ще срещне кулинарията. Ексклузивната галавечеря и цирков театър ще се проведат на 11 юни в.



Мястото ще бъде превърнато във вълшебна сцена, която ще събере посетители и актьори за най-необикновената галавечеря на годината, придружена от необикновен цирков театър. Събитието дава обещание да бъде композиция от истински ястия, стилна конюнктура и спиращи дъха осъществявания.

Минавайки по аления килим, гостите ще бъдат посрещнати с искряща напитка и amuses-bouche, преди да се потопят в една вечеря от кулинарни изкушения, приготвени от един друг, самоуверен и вълнуващ готвач - Chef Venci.



Докато се любуват на завладяващите ястия, феновете ще се потопят в мистериозния свят на цирковото изкуство. Жонгльори, клоуни, акробати и актьори ще вършат " невъзможното " за вниманието и аплодисментите на публиката в един паметен цирков театър.

Мартин Радулов споделя за плана:

" Тази галавечеря и цирков театър не са просто събитието, те са преживяване. Ние обещаваме на нашите посетители изумително меню, въодушевено от историята на цирка, основано особено по този мотив. Един магически миг на неспокойствие и ентусиазъм. Това ще бъде нощ, която няма да не помнят в никакъв случай. "

Билетите са лимитирани и към този момент са в продажба, по тази причина и се присъединете към нас за това неповторимо прекарване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР