В Сливенска област е в ход 24-часова специализирана полицейска операция

...
В Сливенска област е в ход 24-часова специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Пътна полиция провежда 24-часова операция за контрол на скоростта в Сливенска област

В Сливенска област е в ход 24-часова профилирана полицейска интервенция за надзор на скоростта. Акцията е част от интервенция по пътна сигурност на ROADPOL и се организира във всички страни членки на Европейски Съюз.

Глоба от 1000 лв. ще би трябвало да заплати водач засечен да ръководи автомобила си със 152 км/ч при ограничаване от 60 км/ч. Още няколко водачи ще би трябвало да платят солидни санкции за превишаване на скоростта в сектори с въведено ограничаване.

Глобите са от 950, 800 и 600 лв.. Камерата сподели, че всеобщото нарушаване в сектор с ограничаване от 60 км/ч е прекосяване със скорост от към 80 и повече километра в час. За всички снимани от камерите на " Пътна полиция " нарушавания ще бъдат издадени електронни фишове до няколко дни.

" В рамките на интервенцията са установени няколко фрапантни нарушавания на скоростта. Като едното е при лимитирани от 60 км/ч на този пътен сектор автомобилът е минал със 152. Точно на това място различен автомобил със 148. Имаме още две скорости, които са с над 130 км/ч. А другояче в границите на град Сливен, при ограничаване 50 км/ч имаме открит автомобил, който е минал със скорост 100. От началото на интервенцията до в този момент има 560 видеоклипа. Като единствено за маратона, 24-часовия маратон, който е през днешния ден, досега имаме над 90 клипа ", изясни комисар Димитър Кикьов, шеф на " Охранителна полиция " - ОДМВР-Сливен.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР