В Шуменско ще отличат най-добра библиотека и библиотекар на годината,

...
В Шуменско ще отличат най-добра библиотека и библиотекар на годината,
Коментари Харесай

Избират библиотекар на годината

В Шуменско ще отличат най-хубава библиотека и библиотекар на годината, съобщи „ Труд бг “. Наградата е оригиналност и се учредява във връзка 100-годишния празник на Регионалната библиотека " Стилиян Чилингиров " в Шумен.

За оценките " Библиотека на годината " и " Библиотекар на годината " могат да бъдат номинирани публичните книгохранителници в област Шумен и библиотечните експерти, които работят в тях.

Критериите са високи достижения и несъмнено, персонален принос в реализирането през 2021 година на главните функционалности на библиотеката като културно-информационен център – успеваемост на библиотечното обслужване, внедряване на новаторски услуги, осъществяване на планове с социална и професионална значителност и културно-образователни събития.

Шуменската районна библиотека ще приема номинации до 15 април на имейл: [email protected], а спомагателна информация може да бъде получена на тел. 0888 977 212. Статутът на премиите, както и формулярите за кандидатстване във всяка от двете категории са оповестени в уеб страницата на Регионална библиотеката.

Наградите са учредени взаимно с Областна администрация в Шумен и ще се присъждат годишно в чест на 11 май, професионалния празник на библиотечните и осведомителни експерти.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР