В Съединените щати е открит представител на най-големия вид сладководна

...
В Съединените щати е открит представител на най-големия вид сладководна
Коментари Харесай

„Подобна на динозавър“ щракаща костенурка на име Флафи, открита в Обединеното кралство на хиляди мили от родния дом в САЩ

В Съединените щати е открит представител на най-големия тип сладководна костенурка в света със силата да хапе кости Кралство – на хиляди километри от родния си дом в Съединените щати.

Влечугото, костенурка алигатор, беше открито от разходчик на кучета в езеро в Къмбрия, Англия, предходната седмица и неотложно отведено в локалния ветеринарен кабинет, заяви сътрудникът на CBS News, BBC. Дениз Чембърлейн, която съумя да го улови от езерото благодарение на кошница за извършване на покупки, сподели пред BBC, че е нетърпелива да се добере до съществото и е носила три чифта строителни ръкавици, с цел да предотврати пострадване.

Алигаторните костенурки са инвазивни за Англия, защото „ сходните на динозаври “ същества се срещат извънредно в Съединени американски щати от Северна Флорида до Айова, съгласно Националната федерация за дивата природа. Масивните костенурки могат да порастват до 175 паунда и са известни със своите шипове черупки и съгласно федерацията имат „ мощ на захапване от 1000 паунда “.

профилиран център за в...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР