В събота малкият Сашко от Перник изчезна отново. За щастие

...
В събота малкият Сашко от Перник изчезна отново. За щастие
Коментари Харесай

Къде беше намерен изчезналия отново Сашко от Перник: Говори мъжът, който го намери

В събота дребният Сашко от Перник изчезна още веднъж . За благополучие този път той беше открит бързо от мъж, който се споделя Дейвид Бегов , съобщи „ NOVA “. 

Дейвид е бил потърсен от собствен другар, който е служител на реда. Той знаел, че познава региона и го помолил за подпомагане. Дейвид незабавно се е отзовал и е тръгнал към мястото

Мъжът описа, че детето се е намирало доста надалеч от показанията на родителите и на чиновниците на реда. Той е бил на билото, т.е. на 5-6 километра от селото и се е готвил да се трансферира отвъд Балкана. Ако двамата се бяха разминали, детето е щяло да отиде към Пасарел. 

Когато Сашко е видял мъжът, той се е стреснал . Бегов е спрял своя джип, слязъл е и е почнал да му приказва. Дал е му е вода и ябълка, всичко, което е имал в колата си. Мъжът по никакъв метод не се е тормозил, че дамата му и неговото дете също са в джипа. 

Според Дейвид Бегов е огромен шанс, че двамата са се засекли , тъй като е можело да се разминат за секунди. Ако бяхме се забавили с 5-10 минути, можеше да се разминем, сподели още той. 

Сребърният медалист от Евровизия 2024 отхвърли премия от 50 000 евро

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР