В РПУ-Симеоновград е задържан 24-годишен надрусан шофьор, въртял волана по

...
В РПУ-Симеоновград е задържан 24-годишен надрусан шофьор, въртял волана по
Коментари Харесай

Ченгета стрелят по дрогиран шофьор в Симеоновград

В РПУ-Симеоновград е арестуван 24-годишен надрусан водач, въртял кормилото по на сеат по улица „ Съединение “, където е спрян за инспекция от униформени чиновници. След прекъсването му и уведомяването му, че ще бъде тестван направил опит да се качи и възпламени колата за да потегли и да осуети контрола.

Неуспехът му е довел до бягство, при което е предизвестен да спре и да извърши разпорежданията. Едва когато е заимствуван сигнален изстрел във въздуха младият мъж е спрял и е арестуван. Тест с техническо средство отчело приложимост на метаамфетамин.

От полицията оповестяват за още един сходен случай. Той е в Хасково. За разстройване на полицейска инспекция е арестуван притежател на нерегистриран скутер. Тази заран в 1,50 часа на бул. „ Освобождение “ в Хасково, автопатрул е подал сигнал за инспекция на електрически скутер, на който са се возили двама. Те не са спрели и са траяли пътя си в посока центъра на регионалния град.

След като са навлезли в пешеходната зона, тръгнали пешком. Полицейските чиновници са открили 31-годишен, който декларирал, че скутера е негов и са го задържали. Пред служителите на реда той признал, че приятелят му на 30г., управлявал скутера се е укрил.

Возилото е конфискувано с протокол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР