В Разград откриха прикрито съоръжение за отглеждане на коноп.Съоръжението е

...
В Разград откриха прикрито съоръжение за отглеждане на коноп.Съоръжението е
Коментари Харесай

Отглеждали марихуана в скрито в ниша съоръжение в Разград

В Разград откриха скрито оборудване за развъждане на коноп.

Съоръжението е открито при претършуване на частен парцел в Исперих, населяван от 32-годишен мъж. То  било построено в палатка и укрито в ниша, а за развъждането на наркорастението в него били конфигурирани осветителни, отоплителни и вентилационни системи, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

От там са конфискувани 916 г канабис, 6,5 г халюциногенни гъби, 35 г семена от коноп и литър разтвор на растителна маса, дал позитивна реакция на канабис.



Процесуалните дейности са осъществени през вчерашния ден в хода на профилирана полицейска интервенция на територията на област Разград за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции. Акцията е осъществена от криминалисти от ОДМВР и сътрудниците им от РУ-Исперих.

Мъжът е арестуван в полицейския арест.



Отново на територията на Исперих униформените спрели 19-годишен, у който при осъществения обиск разкрили опаковка с 0,74 грама канабис. При подхваната инспекция на лек автомобил, засечен в село Беловец, служителите на реда разкрили в маратонката на 15-годишен пасажер фолио с кристалообразно вещество, реагирало позитивно на амфетамин при осъществения полеви наркотест.

В рамките на спецоперацията е осъществено претършуване и на автомобил, ръководен от 40-годишен мъж. Превозното средство било спряно на улица в Разград, а при процесуалните дейности униформените разкрили  кожена чанта, в която  мъжът бил скътал суха тревиста маса – канабис и три свитъка с бяло кристалообразно вещество, дало присъщата реакция за метамфетамин при наркотеста. В дома му криминалистите намерили плик с две кафяви топчета и суха маса с общо 4.50 г канабис. Мъжът е арестуван за период от 24 часа в  сградата на РУ-Разград.

По случаите са формирани досъдебни производства, работата по които продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР