В последната седмица преди да бъде поставено началото на Слънчевия

...
В последната седмица преди да бъде поставено началото на Слънчевия
Коментари Харесай

Акапулко: Зверев оглавява турнира; Защитаващият шампион в най-тежката част на схемата

В последната седмица преди да бъде сложено началото на " Слънчевия дубъл ", формиращ се от Мастърсите в Индиън Уелс и в Маями, по традиция място в календара на АТР Тура заемат конкуренциите от категория АТР 500 в Акапулко и в Дубай. Тазгодишното издание на шампионата в мексиканския град пък по всичко дава обещание да ни предложи следващата порция зрелищен тенис в испаноговорящата страна, като жребият за надпреварата самичък по себе си подсигурява това, предоставяйки конфликти от вида Бен Шелтън - Даниел Еванс още на старта, а в този момент дано разгледаме в по-големи елементи пътя до купата на част от любимците.

Схемата се оглавява от някогашния първенец Александър Зверев, който ще започва акцията си с привидно обикновен тест в лицето на сънародника си Даниел Алтмайер, преди при евентуален триумф в откриващия си мач да си обезпечи среща с един всред Миомир Кецманович и Диего Шварцман във втория стадий. На четвъртфиналите за германеца следва пък възможен дуел с миналогодишния финалист и седми подложен в шампионата Томи Пол, до момента в който тази част от схемата в спор за място в дуела за купата се събира с четвъртината, която е предвождана от защитаващия първенец Алекс де Минор, чието най-голямо затруднение по пътя към полуфиналите се явява спечелилият от осмината на Стефанос Циципас и Феликс Оже-Алиасим.

Водач на долната половина пък е Холгер Руне, който ще открие присъединяване си с мач против квалификант, преди във втория кръг да премери сили още веднъж с състезател, преодолял пресявките, или най-новия първенец на АТР сцената - Джордан Томпсън, триумфирал преди по-малко от 24 часа с трофея в Лос Кабос. Впоследствие пред датчанина се разкрива евентуален конфликт вероятно с осмия подложен Франсис Тиафо, до момента в който за място на финала в конкуренцията ще му се наложи да спори по всяка възможност с някого всред Тейлър Фриц, Каспър Рууд и Бен Шелтън, всеки от които наподобява кадърен да се пребори до заключителната борба в Акапулко.

Пълния аспект на жребия за АТР 500 конкуренцията в Акапулко можете да разгледате тук:

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР