В попфолка май се задава нов скандал между колежки. Този

...
В попфолка май се задава нов скандал между колежки. Този
Коментари Харесай

Деси Слава нанесе болезнен удар на колежката си Рени!

В попфолка май се задава нов скандал сред колежки. Този път основни настоящи лица ще се окажат Деси Слава и Рени, които преди два месеца пуснаха дует. 

Деси обаче май се срами от песента с колежката си и доста безочливо я неглижира, което не остана незабелязано от феновете на Рени. Певицата с благ глас спретна огромна конспирация и не знаем по какъв начин ще се измъкне от кашата, която сътвори точно на Нова година, написа show.blitz.

Деси Слава реши да пусне анкета в формалната си страница във " Facebook " и да разбере от феновете си коя нейна ария от 2023 година са харесали най-вече. Тя загатва дуета си е Емир Джулович, дуета с Джордан, независимата ария " Дилър на обич " и кавъра, който направи на песента на Емануела " Нотариално удостоверен ". Нито дума за дуета си с Рени. 

Това не остана неусетно от фенове, които харесват тяхното парче и в мнения са оставили тъкмо това предложение за шлагер на годината. Доста от тях недоволстват, че не е професионално по този начин да подценява дуета си с Рени. 

Самата ария е писана от Деси и е подарък за Рени, само че по-късно се схващат да я запишат двете. Деси не се включва в клипа, като сякаш не могли да си стиковат почивните дни, само че последната изцепка на Деси ясно демонстрира, че за нея този план с колежката й не значи нищо. 

" Това е жестока засегнатост за Рени. Нито един реализатор не би се почувствал добре от това неглижиране на труда. Явно не е желала да пее тази ария, откакто първо я подаряват, по-късно не се снима в клипа. Много несериозно, жалка работа. Деси ми падна в очите ", гласи един от мненията в мрежата

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР