В осмата минута от добавеното време на срещата между Челси

...
В осмата минута от добавеното време на срещата между Челси
Коментари Харесай

Смях: Героят за Челси смути звездите на Ман Сити

В осмата минута от добавеното време на срещата сред Челси и Манчестър Сити (4:4) звездата на " сините " - Коул Палмър, опита да хитрува против своите някогашни съотборници.

Младият англичанин осъществя многомилионен трансфер през лятото на 2023-а година от " Етихад " в западен Лондон и към този момент стартира да се утвърждава в състава на Маурисио Почетино. Палмър се разписа против някогашния си отбор от дузпа в добавеното време, когато по-късно Сити получи право да извърши директен свободен удар.

Зад топката застанаха Бернардо Силва, Рубен Диаш, Джак Грийлиш, Кайл Уокър и Фил Фодън, а измежду тях се внедри и... Коул Палмър. Носещият до напълно скоро фланелката на настоящия британски първенец опита да чуе какво се наговарят играчите на " небесносините ", само че Ерлинг Халанд бързо притича и с усмивка го избута настрана, с цел да не може той да разкрие пред новите си съотборници по какъв начин ще бъде изпълнен фала.

В последна сметка до пети гол в срещата за Ман Сити не се стигна, а цялата обстановка може да видите в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР