В някои отношения има смисъл кралското семейство да следва строги

...
В някои отношения има смисъл кралското семейство да следва строги
Коментари Харесай

Изрична забрана за морски дарове и спагети в кралския двор на Уилям и Кейт

В някои връзки има смисъл кралското семейство да следва строги правила. Например, вземете докладваното ограничаване за възбрана на селфита. От една страна, всички вършат селфита и за какво и Кейт Мидълтън да не качи новата си прическа в Instagram. От друга страна обаче, това е семейство, което би трябвало да съставлява културните и благороднически полезности на Англия, тъй че в действителност ли желаеме да забележим кралските особи да разгласяват селфита от разнообразни места?

Има обаче някои кралски ограничавания, които наподобяват съвсем невъзможни за съблюдаване. Според изявление в Telegraph с някогашен дворцов готвач Дарън Макгрейди, като станете принцеса можете да целунете въглехидратите за довиждане.

Макгрейди сподели пред изданието, че когато става въпрос за възбрана за ястие на избрани храни на публични места, като миди и гъши дроб, ограничаването съществува, тъй като те са прекомерно " рискови “. Докато някои членове на фамилията не съблюдават прецизно това предписание, то в действителност е превантивна мярка, с цел да се подсигурява, че никой няма да се сблъска с противен случай на хранително отравяне.

Но тогава Макгрейди, който беше основен готвач в Бъкингамския замък от 1982 до 1993 година, хвърли тази бомба: " Без картофи, ориз или паста за вечеря. “ Сега изцяло разбирам за какво Меган Маркъл не можа да се оправи с напрежението. Без паста?! 

За благополучие, Макгрейди прецизира, че това предписание е по-скоро за това какво да се сервира, когато кралицата  вечеряла със фамилията.

А Yahoo Sport ни напомня и клип от присъединяване на Камила в MasterChef Australia, когато тя беше запитана какво липсва на кралската маса. " Мразя да споделям това, само че чесънът. Чесънът е не-не. “ Това също би било мъчно за следване.

Въпреки че явно не всички следват прецизното предписание без паста, без чесън. Любимата храна на принц Джордж в действителност е паста карбонара, написа businessnovinite.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР