В неотдавнашно интервю исландският министър-председател Катрин Якобсдотир разкри ангажимента на

...
В неотдавнашно интервю исландският министър-председател Катрин Якобсдотир разкри ангажимента на
Коментари Харесай

Министърът на Исландия коментира Биткойн и копаенето на криптовалути

В неотдавнашно изявление исландският министър-председател Катрин Якобсдотир разкри уговорката на страната да даде приоритет на хранителната сигурност пред елементарните финансови облаги.

Тази стратегическа смяна идва на фона на възходящия напън от страна на митингите на европейските фермери и нарушаванията в търговията, което акцентира нуждата Исландия да понижи зависимостта си от вноса.

Признавайки големите провокации пред селското стопанство в суровия исландски терен, доминиран от ледници, Якобсдотир акцентира основната роля на земеделието за подсилване на ограниченията за сигурност и сигурност. “ “, акцентира тя.

Едновременно с това самодейностите, ориентирани към подсилване на хранителната сигурност, се преплитат с напъните за ограничение на енергоемките интервенции по рандеман на Биткойн , които трансфораха Исландия в хъб за центрове за данни. Изразявайки опасения по отношение на забележителната част от възобновимата сила на Исландия, употребявана от миньорите на Биткойн, Якобсдотир се застъпи за преразпределяне на този скъп запас към жизненоважни браншове като жилищното строителство.

“ “, обясни тя

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР