В наши дни Джоузи Гибсън е едно от най-известните лица

...
В наши дни Джоузи Гибсън е едно от най-известните лица
Коментари Харесай

Много изненадваща първа работа на Джоузи Гибсън от ITV This Morning, която в крайна сметка я катапултира към славата

В наши дни Джоузи Гибсън е едно от най-известните лица по малкия екран - само че преди да получи огромния си пробив, тя го направи доста друга работа.

Години преди Джоузи да се изстреля към славата след успеха в Big Brother през 2010 година, 39-годишният работеше в прът център. А някогашни сътрудници на звездата споделят, че тук момичето от Уест Кънтри е усъвършенствало земния си фасон, който продължава да впечатлява телевизионните шефове и в този момент. Толкова доста, че се оповестява, че възнамеряват нова роля за нея в канала.

Преди да стане водеща, животът на Джоузи беше надалеч от блясъка на шоубизнеса, на който се радва в този момент, и тя обработваше застрахователни искове в централата на AXA в родния си град Бристол, където към момента живее с петгодишно дете наследник Реджи.

Беше мъчно, защото промените започваха в 7 сутринта и можеха да приключат до 23:00. Но приятелите споделят, че Джоузи, която беше на 19 години, когато работеше там на първата си работа, беше „ вярна жена “ даже тогава и постоянно ор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР