В МТСП на министърката Иванка 200 000 евро Шалапатова“ се

...
В МТСП на министърката Иванка 200 000 евро Шалапатова“ се
Коментари Харесай

Октопод смуче МТСП: Съветничка на нежния Лазар Лазаров още кадрува в Главна инспекция по труда

В МТСП на „ министърката Иванка 200 000 евро Шалапатова “ се вихри някогашната деловодителка и издигната от някогашния длъжностен министър – нежния Лазар Лазаров, в медийна съветничка с контракт за няколко хиляди – Дина Христова.

 Пионката на Лазаров – Дина Христова, още вършее в ГИТ

Интересен миг е, че доближената на шеф кабинета на служебния министър с уклон към брокерските покупко-продажби на повишени цени – пробитият Лазар Лазаров, намира дружелюбен банкет и при Шалапатова, като играе дейна роля в назначението и премахването на фрагменти в Инспекцията по труда, а и в самото министерство, заяви burevestnik.bg.

Христова  закриля всички фрагменти, назначени от служебниците и „ умно “ съветвала Шалапатова, която не знаела изобщо къде се намира, свидетелстват работещи в Министерството на труда и обществената политика. Основната цел на Дина Христова е Главната ревизия по труда (ГИТ), където и досега царстват фрагментите на служебния кабинет, които са известни с манипулиране на данни от Системата за удостоверения, нужни на компаниите за присъединяване в публични поръчки, наказателни акции против компании, които не заплащат на „ Копринките “ и т. н.

Реклама

Множеството сигнали и обществени мнения и изявленията с хора от системата освен не карат Шалапатова да прави промени, в противен случай – самата тя овладява канали и порочни практики, запазвайки същия екип и взимайки под крилото си медиатора Христова!

 Бившият министър Лазар Лазаров е подготвен клиент на прокуратурата, догога ще го мотаят?

Грантовата министърка с уклон към скъпи престои в чужбина и други екстри за сметка на данъкоплатеца тръби на всички места, че била персонален избор на премиера Николай Денков и никой не можел да я пипне с пръст! Явно преодоляването на корупционни канали, изсмуканото опрощение за отпуснатите 200 000 евро от нейните подчинени на нейната фондация и други злоупотреби се дължат на близостта и с премиера.

Ако това не е по този начин, чакаме ограничения от страна на учен Денков, който да разбие „ октопода “ в ГИТ и махне компрометираната съветничка на министърката грантолюбителка!

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР