В McDonald's официално стартира ново меню – и макар да

...
В McDonald's официално стартира ново меню – и макар да
Коментари Харесай

McDonald`s предлага „невероятен“ десерт и отчаяни фенове молят за връщането му

В McDonald's публично започва ново меню – и въпреки да има доста нови лакомства, хората скърбят за загубата на необикновен десерт.

На към шест седмици McDonald's трансформира нещата в менюто, като дава опция на клиентите да опитат нови артикули, както и да се насладят на остарели обичани. Но има един „ необикновен “ десерт, който беше пуснат за първи път в коледното меню, с който хората просто не са подготвени да се сбогуват.

От през вчерашния ден (4 януари) McDonald's отстрани Galaxy Caramel Pie от менюто. Гигантът за бързо хранене разказва продукта като „ хрупкав шоколадов сладкиш, цялостен със сос Galaxy Caramel “ и можем да подсигуряваме какъв брой е апетитен. Всъщност в нашата ранглиста на коледното меню на Maccies за 2023 година апетитният къс зае първото място.

Така че не е изненадващо, че клиентите са унищожени, че паят към този момент е отстранен от менюто. Опустошените почитатели на бързото хранене се втурнаха към X, някогашен Twitter, с цел да споделят своето отчаяние, като един човек сподели: „ Galaxy Caramel Pie е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР