В края на юли 2018 г. Алианц Банк България приключи

...
В края на юли 2018 г. Алианц Банк България приключи
Коментари Харесай

Алианц Банк с иновативна система за обслужване на клиенти


В края на юли 2018 година Алианц Банк България завърши стратегическия план по внедряване на главната ИТ банкова система Oracle Flex Cube 12.3. Целите на обновената банкова платформа са: оптимизация на процесите във финансовата институция, понижаване вре м ето за обслужване, даване на самостоятелни банкови артикули и услуги съгласно самостоятелните потребности на клиентите, както и спомагателна отбрана и сигурност при запазване и култивиране на информация.

Така клиентите ще се възползват от актуален модел на цифрово обслужване с фокус към бързината, качеството и самостоятелния метод при даването на точните финансови решения. На процедура модернизирането на главните системи е значима стъпка за улеснение на процесите, успеваемост при вземането на решения, автоматизация на съществени процедури и реализиране на висока потребителска задоволеност.

„ За нас е от извънредно значение да отговорим на потребностите на клиентите, които са все по-информирани, изискващи персонално отношение, ползващи цифрови услуги в своето ежедневие – споделя Христина Марценкова, Изпълнителен шеф в Алианц Банк България. – Горди сме с въвеждането на новата система, която ще направи работата на екипа ни по-ефективна, а връзката с нашите клиенти – още по-успешна. “

 

*публикация

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР