В град Крун Теп Маханакон (по-известен като Банкок) има ресторант

...
В град Крун Теп Маханакон (по-известен като Банкок) има ресторант
Коментари Харесай

Ресторант сервира супа на половин век

В град Крун Теп Маханакон (по-известен като Банкок) има ресторант Уатана Панич, който е притежател на редица награди… и в който можете да си поръчате чорба от говеждо и козе месо на.

Супата, за която изненадващо споделят, че е „ вкусна и ароматна “, както и с „ същинска дълбочина на усета, която е мъчно да се изясни “, е приготвена от три генерации готвачи. Всяка вечер готвеното в тенджерата се поставя на предпазване и на идващия ден се вади още веднъж, прибавят се още съставки и целият развой протича отново, ден след ден, в продължение на десетилетия.

В Япония в ресторант Отафуку в квартал Асакуса в Токио се сервира яхния, наречена „ оден “, която се добавя непрестанно от 1945 година насам. Твърди се, че единствената причина, заради която не датира от 1916 година, когато е открит ресторантът, е, че е била затрита при въздушно нахлуване по време на Втората международна война.

Както демонстрират непрекъснатите клиенти, неналичието на мъртви и редица положителни мнения в Tripadvisor, супите са безвредни за консумация, макар че не бихме предложили да си ги приготвяте вкъщи.

На първо място, в действителност не е като да ядете части месо отпреди десетилетия. Може и да може да се намерят следи от истинските съставки, само че несъмнено сме в обстановка, която припомня парадокса с Корабът на Тезей.

Всеки случай, супите се се държат постоянно на котлона, задоволително горещи, с цел да убият всички бактерии, попаднали в тях. Стига целеустремено да не се прибавят нездравословни за човешкото здраве съставки и супата да се вари непрекъснато при температура, която убива нездравословните бактерии, тя може да се добавя и употребява дълго, дълго време.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР