В Габрово предстои да бъде открит ритейл парк с обща

...
В Габрово предстои да бъде открит ритейл парк с обща
Коментари Харесай

Габрово ще има първия си ритейл парк

В Габрово следва да бъде открит ритейл парк с обща застроен повърхност 4076 кв. метра. Той ще включва шест търговски обекта и паркинг, който ще бъде полуподземен. Входът и изходът за колите ще се реализира откъм ул. „ Вит “. Пешеходният достъп ще бъде от ул. „ Александър Стамболийски “.

Това се вижда от капиталовото предложение, входирано в Регионална инспекция за опазване на околната среда – Велико Търново на 12 април 2024 година, за Оценка на въздействието върху околната среда, видя Economic.bg.

Инвеститор в плана е българската компания „ Габрово Ритейл парк “ ООД. Тя е записана през 2022 година, а нейни шефове са Владимир Йорданов Ангелов и Светослав Росимиров Матеев. Компанията има и петима други съдружници, откри инспекция на Economic.bg в Търговския указател.

Според уеб страница, основан особено за ритейл парка, се чака комплексът да отвори порти през актуалната година.
Характеристики на постройките
Предвидено е комерсиалните обекти да са с друга величина и настройка – с повърхност от 131 до 1174 кв. м. Предвижда се и създаване на полусутеренно равнище за паркинг.

Търговският комплекс ще бъде построен в урбанизиран парцел, който е някогашен промишлен терен (на ул. " Александър Стамболийски " ).

Обектът ще има позитивно влияние и от позиция на социално-икономическите условия: откриване на непрекъснати работни места за обслужващия личен състав, поддържане на инфраструктурата “, написа вложителят.
Ритейл паркове с хотели: Идва ли тази наклонност и в България?
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР