В ече знаете, че трябва да стоите на 2 метра

...
В ече знаете, че трябва да стоите на 2 метра
Коментари Харесай

Защо трябва да правите секс с COVID маска

В ече знаете, че би трябвало да стоите на 2 метра разстояние от хората, с цел да предотвратите разпространяването на ковид, както и да носите маска за лице, с цел да предотвратите разпространяването на аерозолите, с които се придвижва вируса.

Колкото и неуместно да звучи, може и да не е тотална изненада, само че съгласно ново изследване от Харвард, най-сигурният метод да предотвратите разпространяването на COVID-19, в случай че се постанова да вършиме секс отвън дома си, е да

носите маска за лице по време на акта .

Авторите предлагат „ минимизиране на броя на половите сътрудници, отбягване на полови сътрудници със признаци, съответстващи на SARS-CoV-2, отбягване на целувки и полово държание с риск от фекално-орално предаване на вируса или включващо сперма или урина, носене на маска, душ преди и след половия акт и разчистване на физическото пространство със сапун или алкохолни кърпички “.

Как да сме в сигурност

Най-безопасните способи да предотвратим разпространяването на вируса съгласно създателите на проучването са:
самоограничение – методът с най-нисък риск за половото здраве по време на пандемиятамастурбация – също безвредна рекомендация за пациентите да задоволят своите полови потребности без риск от зараза със SARS-CoV-2видео чатове – пациентите могат да бъдат съветвани да вземат участие в полова интензивност с сътрудници по телефон или видео чат. Предвид опасенията за поверителността, те би трябвало да бъдат посъветвани да употребяват предпазени криптирани платформи
Д-р Джак Търбан, водещ академик в проучването, призна: „ За някои пациенти цялостното възпиране от полова интензивност не е постижима цел. В тези обстановки сексът с хора, с които сте изолирани дружно е най-безопасният метод “.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР