Увеличете обема на устните си с… упражнение, съветват експерти по

...
Увеличете обема на устните си с… упражнение, съветват експерти по
Коментари Харесай

Увеличете обема на устните си с… упражнение

Увеличете размера на устните си с… упражнение, поучават специалисти по лицева гимнастика. Плътните, текстурирани устни придават на дамата по-привлекателен външен тип. Но с възрастта устните стават по-малко изразителни. Освен това от ден на ден и повече бръчки се появяват към устата и придават „ печален “ тип на лицето.

 

Как да върнем размера и младостта на устните си? Предлагаме ви едно просто и елементарно упражнение – „ Рибка “.

Момичетата постоянно хаят устните си, с цел да наподобяват малко подпухнали и по-обемни. Но те не знаят за съществуването на магическото упражнение „ Рибка “, което дава незабавен резултат, който не изчезва до два дни.

Упражнението за кръговия мускул на устата ще даде размер на устните ви, без ботокс и инжекции. Важно е да разберете неговия механизъм.

Кръговият лицев мускул не е прикован към нито една кост, а е обвързван с доста прилежащи мускули. Той незабавно реагира на напрежението и изражението на лицето със конвулсия и последователно стесняване. Мускулният пръстен, по този начин да се каже, е компресиран, подчинявайки се на естествените сили. И включва прилежащи мускули.

Можете да възстановите естествения размер на устните си, като премахнете спазъма на кръговия мускул на лицето. За това ще ви помогне специфичното упражнение „ Рибка “. Ако го вършиме всеки ден, упражнението ще има позитивен резултат, който „ работи “ до 2 дни. Още след първата сесия ще забележите, че устните ви са станали по-обемни и плътни: резултатът ще бъде видим. Тази техника работи с орбикуларния мускул на устата на правилото на постизометричната релаксация на мускулите благодарение на дребни придвижвания на устните. Упражнението възвръща формата и размера на устните, придава им експресивност.

Ефектът от упражнението „ Рибка “:

възобновяване на салдото на напрежението сред лигавицата и външната повърхнина на устните; елиминиране на конвулсии и хипертоничност на кръговия мускул на устата; намаляване на така наречен кисели бръчки към устните; частично унищожаване на отвесни гънки в ъглите на устата; подобряване на цвета на устните; осигуряване на приток на кръв към кръговия мускул на устата и поддържане на тъканите в тази област; индиректно взаимоотношение с назолабиалните гънки и мускулите на бузите; подобрена артикулация.

Инструкции за осъществяване упражнението:

1.Слагаме длани на бузите си.

2.Разтягаме устните с тясна тръба и по-късно завъртаме краищата на устните, с цел да образуваме сходство на грамофон. Дръжте устните си в напрежение за 5-10 секунди.

3.Сега дано се погледнем в огледалото, с цел да преценим кои области от орбикуларния мускул на устата не са станали розови.

Продължаваме да държим нашия „ грамофон “ и започваме да обработваме мечтаната област на мускула с дребни придвижвания. Така активираме притока на кръв. Упражнението може да се смята за приключено, в случай че кръговият мускул на устата стане изцяло розов.

Извършваме операцията два пъти дневно, с цел да реализираме розов нюанс на всички зони на кръговия мускул на устата, като предписание лишава от 1 до 2 минути. ⠀

Препоръки

Не би трябвало да извивате устните си с всичка мощ. Важно е да контролирате, че по време на упражнението тилната област е отпусната, за това можете леко да спуснете брадичката си надолу. Няма потребност да изпъвате врата си напред.  infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW Оценете тази статия

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР