Уважаеми жители на община Долни чифлик, С радост и уважение

...
Уважаеми жители на община Долни чифлик, С радост и уважение
Коментари Харесай

Кметът на Долни чифлик честити Цветница на жителите на общината 


Уважаеми поданици на община Долни чифлик,
С наслада и почитание ви насочвам най-сърдечните си поздрави по случай Цветница!
Библията споделя, че на този ден Божият наследник влиза през портите на Йерусалим, а хората хвърляли в краката му палмови и маслинови клончета и цветя. Клоните и цветята са знак на вярата, прераждането, вярата и спасението.
Нека този ярък и заветен ден ни подсети за възраждането на природата и духа на обновяване. Нека вярата и вярата ни бъдат като цветята, които през днешния ден ни обгръщат. Искрено се надявам, че този празник ще ви направи по-близки и по-щастливи, и че ще носи мир и благоденствие във всяко домакинство.
На всички, които носят имена на цветя и дръвчета, от сърце искам да бъдат красиви и омайни като тях!
Честит празник!
Красимира Анастасова,
Кмет на община Долни чифлик

На Лазаровден 24 млади лазарки от лазарската група към Народно читалище „ Изгрев – 1919 “ – гр. Долни чифлик, направиха стародавния обред и се насочиха на обиколка из града. Над 25 семейства посрещнаха лазарките, които назоваха за здраве и благодат фамилиите. В края на деня девойките в национални носии изтанцуваха обичайни лазарски танци и се хванаха дружно с поданици на Долни чифлик на буйно хоро. Общинската администрация се причислява към лазарските наричания и желае на всички именници и поданици на общината здраве, благополучие и триумфи!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР