Университетът на щата Охайо се присъедини към нарастващия списък от

...
Университетът на щата Охайо се присъедини към нарастващия списък от
Коментари Харесай

Университетските протести срещу войната между Израел и Хамас доведоха до повече сблъсъци между полицията и демонстрантите в кампуси в цялата страна

Университетът на щата Охайо се причисли към възходящия лист от митинги на колежи против войната на Израел против Хамас в Газа. Сблъсъците сред протестиращите и полицията в кампуса през нощта доведоха до над дузина арести.

Онези, които отхвърлиха да изоставен след предизвестия, бяха задържани и упрекнати в незаконно посягане, сподели представителят на университета Бенджамин Джонсън, цитирайки правила, забраняващи нощни събития.

Докато броят на жертвите във войната в Газа пораства и филантропичната рецесия се утежнява, протестиращи в университети в цялата страна упорстват учебните заведения да прекратят финансовите си връзки с Израел и да се откажат от компании, които съгласно тях способстват за спора. Някои еврейски студенти споделят, че митингите са се трансформирали в антисемитизъм и са ги предиздвикали да се опасяват да стъпят в кампуса, което частично е провокирало апелите за полицейска интервенция.

бяха затворени и упрекнати в незаконно посягане ден по-рано, когато държавните служители на реда...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР