УниКредит Булбанк е призната за най-добра дигитална банка за 2023

...
УниКредит Булбанк е призната за най-добра дигитална банка за 2023
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк се утвърждава като лидер в дигиталното банкиране

УниКредит Булбанк е приета за най-хубава цифрова банка за 2023 година от интернационалното издание Global Finance. Банката е отличена и в още две категории - Най-добро приложение за мобилно банкиране в България за 2023 година и Най-добра Корпоративна/институционална цифрова банка за услуги по комерсиално финансиране в България за 2023 година

Признанията от Global Finance са резултат от стратегическата визия на УниКредит Булбанк за изцяло развиване на цифровите услуги и артикули, които основава. Банката предлага необятна гама от онлайн и мобилни решения, които разрешават на клиентите да ръководят своите финанси бързо, елементарно, несъмнено и от всяка точка на света, без нужда от навестяване на банков офис.

Наградата Най-добро приложение за мобилно банкиране прави оценка редица усъвършенствания, които екипът на УниКредит Булбанк осъществя през 2022 година в своето мобилно банкиране Булбанк Мобайл като напълно цифрови процеси за потребителски заем и проекти за всекидневно банкиране, осъществяване на преводи по мобилен номер, разпореждане на незабавни Blink заплащания, опция за токенизиране на карта в цифров портфейл, светкавични вести за заплащане с банкова карта и още десетки доработки.

„ С бързото развиване на осведомителните технологии стандартите за най-хубавите цифрови оферти непрестанно се развиват ", разяснява Джоузеф Джарапуто, създател и публицистичен шеф на Global Finance. " Наградите на Global Finance за най-хубава цифрова банка отличават тези финансови институции, които проправят пътя на дигитализацията ", прибавя той.

„ Този триумф е резултат от отдадеността и напъните на нашия екип, както и от доверието на клиентите ни. Престижното самопризнание отразява уговорката на УниКредит Булбанк да дава новаторски и комфортни цифрови решения. Банката е ориентирана към непрекъснато развиване и рационализация на своите услуги, с цел да отговори на потребностите и желанията на актуалните клиенти. До края на 2023 година Булбанк Мобайл ще даде още няколко новаторски благоприятни условия, които ще подобрят прекарването с цифровите решения на УниКредит Булбанк “, разяснява Борислав Генов, шеф Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

Отличените банки са оценени от жури от международна класа Infosys, световни водачи в региона на консултантските услуги, технологиите и аутсорсинга. Редакторите на Global Finance са отговаряли за селектирането на окончателния избор на спечелилите в другите категории. Банките победителки са оценени въз основа на критерии като одобрена тактиката за привличане и обслужване на клиенти посредством цифрови технологии, триумф в насърчаването от ден на ден клиенти да употребяват цифрови решения, растеж на цифровите клиенти, обсег на предлаганите артикули, доказателства за осезаеми изгоди от цифрови начинания, дизайн и функционалност на уеб/мобилен уебсайт.

УниКредит Булбанк продължава да уголемява своята цифрова платформа и да предлага на своите клиенти решения, които дават отговор на възходящите условия на актуалното банкиране. С изключителния си фокус върху нововъведенията и потребителско задоволство финансовата организация следва задачата си да дава най-съвременно и комфортно банково обслужване. Тази поредна премия от Global Finance удостоверява уговорката и водещата роля на УниКредит Булбанк в региона на цифровите финансови услуги. Отличията в категориите за най-хубаво приложение за мобилно банкиране и най-хубава цифрова банка за услуги по комерсиално финансиране са в допълнение самопризнание за ангажираността на финансовата организация към своите бизнес клиентите и даването на новаторски решения и персонализирани услуги, които подкрепят развиването и растежа им.

УниКредит Булбанк за поредна година печели признанието на интернационалното издание за най-хубава цифрова банка в България. През 2023 година УниКредит Булбанк беше отличена и от Асоциация Банка на годината за Най-добър настоящ цифров план. Признанието е за плана Дигитална ипотека, който банката осъществя през 2022 г. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР