Уникално видео – вижте корумпирани гранични ченгета във вихъра на

...
Уникално видео – вижте корумпирани гранични ченгета във вихъра на
Коментари Харесай

На вниманието на МВР, ДАНС и прокуратурата: Ето как гранични ченгета делят пачки на ГКПП „Кулата”

Уникално видео – вижте корумпирани гранични ченгета във вихъра на екшъна! Незнайно за какво, обаче, на мушката поради далавери нормално стоят чиновниците на Агенция „ Митници ”, макар че нито една престъпна скица не може да се реализира без присъединяване на граничните служители на реда.

Анонимен източник изпрати няколко неповторими видеа, на които се виждат ясно съответни гранични служители на реда, които се дялат пачките, получени от рушвети на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон ”.

Алармираме управленията на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата да изследват фрагментите и да вземат действителни ограничения против корупцията на браздата!

Във видеото се чува:

… на 10 индивида по 200 евро!

– 11 ли са навън?

– 10, бе, броил съм ги.

– Боби Верев

..за мен, Лазо, Силва и Росен, Ицо, Боби, Димов

На скрийншотовете виждате и лицата на униформените чиновници, подчинени на шефа на Регионална дирекция ”Гранична полиция ” – Смолян Ивайло Стоянов, прочут с прякора Иво Бебето.

Твърди се, че от камарите кеш, които се разделят всеки ден, една избрана част отивала нагоре по веригата до кабинета на Бебето.

Ивайло Стоянов е прочут със своя разточителен метод на живот, който не се реализира със заплата – жилища в София, първокласни лимузини, къща в Лондон за щерка му, с цел да не заплаща наем, вила в Гърция, вила в петричко село и пицария в центъра на родния Петрич.

Синът му е прочут с големите суми, които губи по казина, само че татко му отива след това и му заплаща отговорностите, като в Петрич се приказва, че последния път Бебето олекнал с близо 200 000 евро, разкри източникът.

Важно е да отбележим, че две интернационалните пътища минават през зоната за отговорност на „ Гранична полиция ” – Смолян: Е 79 към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон “ и Е 85 към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко челник “.

Регионалната дирекция на Иво Бебето реализира граничен надзор по българо-гръцката граница. От нея 484,683 км са сухоземна граница, а 43,084 км са речна. Задачите по граничния надзор на ДГ се извършват на територията на четири области: Хасково, Кърджали, Смолян и Благоевград с общо 29 гранични общини.

ОЧАКВАЙТЕ нови данни и скандални видеа

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата Иво Бебето корупция Ивайло Стоянов охолен живот Гранична полиция Смолян

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР