Уникален подарък получила силиконката Джулиана Гани за последния си рожден

...
Уникален подарък получила силиконката Джулиана Гани за последния си рожден
Коментари Харесай

Стриптизьор Излизал Краката На Джулиана За Рождения Ден

Уникален подарък получила силиконката Джулиана Гани за последния си рожден ден, научи Secret.bg. Той бил концепция и проведен от шефката на силиконките Мариана Маринова.

Докато Гани чествала в ресторант с другари и към този момент някогашното си гадже, Маринова я качила на втория етаж, което било хотелска част. Там я очаквал стриптизьор. Според описанието й това е танцьорът Айхан (на снимката).

„Загасиха осветлението в хотелската стая, той стартира да лази към мен с някакво покривало. На мен ми беше доста смешно. Изведнъж се съблече по боксерки. Хвана ми краката, подвига ми ги нагоре и стартира с език да ми ги лиже“, споделя миската.

„Този човек беше супер жесток, разчекна се сред масата и дивана. Диша ми във врата, захапа ме даже, а гаджето ми стои в ресторанта. Питах го дали всичко това е част от танца и той отговори, че по този начин го чувствал“, продължава Гани.

„След малко се качиха всички дами и като го налазиха, стана ужасно. За малко щяха да го изнасилят. Една по-пълничка даже го затвори в тоалетната и го пита какъв брой желае, с цел да вършат секс, само че той не устоя и сподели, че желае да си върви, даже без хонорар“, приключва историята си Джули.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР